margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

Aniunia47
Aniunia47
  9 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: tak się jeszcze zastanawiam, czy macie podobno odczucie co do podstawowej matury z polskiego. Jak dla mnie temat był tak banalny, że cztery razy czytalam polecenie, żeby się upewnić, że dobrze zrozumialam. takie charakterystyki porównawcze to ja w gimnazjum pisalam. W ogole forma jakas taka troche niepoważna

Niby tak, ale jak dla mnie to mogli dac nawet interpretacje "Ala ma kota". bo pisemny polak to jedyny egzamin maturalny w związku, z którym nie mam za grosz ambicji..
Poza tym mnie sie wydaje, że dadza do tego głupi klucz, więc wolę nie chwalic dnia przed zachodem słońca..
Aniunia47
Aniunia47
  9 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Boje się, że botanika

Ale zapodałaś :smutny: :ninja: Nie cierpię botaniki..
UkladInercjalny
UkladInercjalny
  9 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: tak tak tak. Ja myślałam, że jakieś urojenia mam po źle przespanej nocy :) temat banalny, ale teraz boje się, że mogą przywalić strasznie porąbany klucz do tego, bo to by było za piękne.

Fakt, ale uj z kluczem.
Jest na temat-coś tam dadzą, reszta matury dobrze poszla, więc 30% już jest, więcej mnie nie obchodzi, bo i tak polskiego do niczego nie potrzebuje.
UkladInercjalny
UkladInercjalny
  9 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale zapodałaś Nie cierpię botaniki..

Sniło mi się to :ninja:
Ja jeszcze mam rozszerzenie z chemii i fizyki, wiec już sama nie wiem, czym się stresować.. :D
Jednak najwieksza rzeźnia u mnie z biologią będzie.
UkladInercjalny
UkladInercjalny
  9 maja 2009

@Aniunia47:
W ogole to śniło mi się, że cała matura jest o modyfikacjach korzenia

Trzeci post pod rząd- zaraz bedzie, że nabijam :ninja:

EverybodyLies1
EverybodyLies1
  9 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Co Ty chcesz robić?

filologa polska
filologia angielska
socjologia bądź
fizjoterapia :) ahaha wiem wiem, ale jeszcze się nie zdecydowałam, dlatego takie połączenie :)
Aniunia47
Aniunia47
  9 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja jeszcze mam rozszerzenie z chemii i fizyki, wiec już sama nie wiem, czym się stresować.. :D

Ja jeszcze z chemii.. Fize sobie odpuściłam, bo znieśli na Akademii Medycznej..
Chemii też sie strasznie boje (chyba nawet bardziej)
Konto usunięte
Konto usunięte: W ogole to śniło mi się, że cała matura jest o modyfikacjach korzenia

Dobiłaś mnie :haft:
UkladInercjalny
UkladInercjalny
  9 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: filologa polska filologia angielska socjologia bądź fizjoterapia :) ahaha wiem wiem, ale jeszcze się nie zdecydowałam, dlatego takie połączenie :)

No to ten ..powodzenia:ninja:
Troche poźno na takie decyzje :d

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja jeszcze z chemii.. Fize sobie odpuściłam, bo znieśli na Akademii Medycznej.. Chemii też sie strasznie boje (chyba nawet bardziej)

Hm, ja biore fizykę, bo dzięki temu obnizylam sobie prog z chemii i biologii.
Zreszta jestem ścislym umyslem, więc uznalam, że nie będzie źle.
Chemii się właściwie aż tak nie boję, bo wszstkie próbne poszly wręcz bajkowo, każda ponad 90%, jednak moge się przeliczyć.
Mam nadzieje, że rypną parę entalpii, chemie organiczna, liczby kwantowe, trochę zadan na podstawie stezen molowych itp.
Fizyka też wlasciwie ok, jedynie ta zasrana biologia.
Jak będzie botanika to mogę jedynie posiedziec 3 godziny i podziwiac przez okno piekno przyrody :ninja:
EverybodyLies1
EverybodyLies1
  9 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No to ten ..powodzenia Troche poźno na takie decyzje :d

późno? maturę zdaje z przedmiotów które są brane pod uwagę na te studia, dostanę do ręki wyniki, zobaczę co poszło najlepiej i będę składać papiery, proste :/ wszystkie 4 kierunki są dla mnie interesujące.
Larusch
Larusch
  9 maja 2009

Yeeaah ustny polski 100% 20/20 :D

Jammi1990
Jammi1990
  9 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Yeeaah ustny polski 100% 20/20 :D

gratulacje:mrgreen:
Larusch
Larusch
  9 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Jammi1990

Dziekuje;)
Aniunia47
Aniunia47
  9 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: późno? maturę zdaje z przedmiotów które są brane pod uwagę na te studia, dostanę do ręki wyniki, zobaczę co poszło najlepiej i będę składać papiery, proste :/ wszystkie 4 kierunki są dla mnie interesujące.

Najpierw sie decydujesz gdzie idziesz, a potem dopiero są wyniki (niestety)
Jammi1990
Jammi1990
  9 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Najpierw sie decydujesz gdzie idziesz, a potem dopiero są wyniki (niestety)

wlasnie : niestety....
najpierw ktos sie nastawia na studia a potem moze sie okazac ze matury nie zdal :and:
wie moze ktos czy cke bedzie podawala oficjalne odpowiedzi??
UkladInercjalny
UkladInercjalny
  9 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: późno? maturę zdaje z przedmiotów które są brane pod uwagę na te studia, dostanę do ręki wyniki, zobaczę co poszło najlepiej i będę składać papiery, proste :/ wszystkie 4 kierunki są dla mnie interesujące.

No ok, nie każdy musi być zdecydowany odrazu ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.