Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 108 z 256
Konto usunięte: ja te ktore umialam mam niby dobrze ale niewiele ich niestety
przemysl troche olalam jak sie uczylam bo zazwyczaj gora jedno pytanie z tego bylo
No ja się pieprrznęłam w obliczeniach.
A nauki to u mnie praktycznie zadnej, tyle co zapamietalam z korepetycji, akurat kilka identycznych zadan przerabialam. ; )
Konto usunięte: A nauki to u mnie praktycznie zadnej, tyle co zapamietalam z korepetycji, akurat kilka identycznych zadan przerabialam. ; )
ja wlasnie sie duzo do tej matury uczylam ale rzeczy "normalnych" ze tak powiem
ja tez, mialam chyba 9 N- 29N
Mam następujący problem. Na egzaminie z geografii zabrakło mi dwóch kartek i tego nie zgłosiłem , ale patrząc na odpowiedzi to mam 23 pkt z tych kartek co miałem.Czy w takim razie że nie dopatrzyłem sie tych kartek unieważnią mi maturę czy będą sprawdzać to co mam ?
oj nie przesadzaj, mnie sie ta matura prosat wydawala, gdybym choc troche przysiadla wynik byłby bardzo dobry. : )
ja miałam nawet z minutami. : D
Konto usunięte: Mam następujący problem. Na egzaminie z geografii zabrakło mi dwóch kartek i tego nie zgłosiłem , ale patrząc na odpowiedzi to mam 23 pkt z tych kartek co miałem.Czy w takim razie że nie dopatrzyłem sie tych kartek unieważnią mi maturę czy będą sprawdzać to co mam ?
niezły jesteś : D sprawdzą, tyle, ze jestes do tylu o te kilka punktow.