Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące egzaminu gimazjalnego...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
wiem, ze zaraz zaczynacie pisać, więc powodzenia!!!!! połamania długopisów i łatwych tematów...
P.s. obstawiam II wojnę światową... ?
lista tematów
RELACJE Z EGZAMINU GIMNAZJALNEGO strona 27 z 51
eMeR: Zadanie 15. (0-1) Z wiersza wynika, że
w tym pytaniu na onecie jest odpowiedź
bliskość ukochanej osoby może być źródłem szczęścia.
a na interii
ważne jest samo marzenie o szczęściu, a nie jego osiągnięcie
co zaznaczyliście?
właśnie w tym pytaniu na Interii mam złą odpowiedź a na innej stronie dobrą....ja zaznaczyłam :"bliskość ukochanej osoby..." jakby okazało się to poprawną odpowiedzią miałabym 20/20
Moze mi ktoś odpisać, ale tak na 100%... napisałem 21 linijek z 41. Nic nie kreśliłem. Czy jest możliwość że nie zaliczą mi rozprawki ?
Konto usunięte: Moze mi ktoś odpisać, ale tak na 100%... napisałem 21 linijek z 41. Nic nie kreśliłem. Czy jest możliwość że nie zaliczą mi rozprawki ?
dzieląc 41 na połowę wychodzi 20,5 a że napisałeś 21 to powinni zaliczyć...ale mogłęś zawsze dopisać jeszcze coś z linijkę tak dla pewności...
ja tam zapisałam cale wolne miejsce...pod koniec bałam się czy mi miejsca wystarczy
ja mam chyba 16/20 dalej nie chcę wiedzieć ;x
Nie staraj sie zrozumieć wszystkiego,bo wszystko stanie się niezrozumiałe...
eMeR: ja mam 18 ;) te półotwarte mam dobrze.
Zadanie 15. (0-1) Z wiersza wynika, że
w tym pytaniu na onecie jest odpowiedź
bliskość ukochanej osoby może być źródłem szczęścia.
a na interii
ważne jest samo marzenie o szczęściu, a nie jego osiągnięcie
co zaznaczyliście?
to drugie. jeśli okaże się że to jest dobrze, to mam punkt więcej.
Więc tak, z zadań zamkniętych + półotwarte i podanie mam 30 pkt.
Z zamkniętych 18...
Co do rozprawki to zapisałem całe wyznaczone miejsce +5 linijek własnych pod spodem...
Dodając punkty za rozprawkę to sądzę, że bardzo dobrze mi poszło. :)
Konto usunięte: ItsYourBadDay:
Moze mi ktoś odpisać, ale tak na 100%... napisałem 21 linijek z 41. Nic nie kreśliłem. Czy jest możliwość że nie zaliczą mi rozprawki ?dzieląc 41 na połowę wychodzi 20,5 a że napisałeś 21 to powinni zaliczyć...ale mogłęś zawsze dopisać jeszcze coś z linijkę tak dla pewności...ja tam zapisałam cale wolne miejsce...pod koniec bałam się czy mi miejsca wystarczy
Ja po prostu zapomniałem policzyć linijki... jak mnie kolega spytał ile napisalem dopiero się zorientowałem że mogłem to zrobić. Mam (tylko) całą pierwszą stronę ;/
Konto usunięte: ItsYourBadDay:
Moze mi ktoś odpisać, ale tak na 100%... napisałem 21 linijek z 41. Nic nie kreśliłem. Czy jest możliwość że nie zaliczą mi rozprawki ?dzieląc 41 na połowę wychodzi 20,5 a że napisałeś 21 to powinni zaliczyć...ale mogłęś zawsze dopisać jeszcze coś z linijkę tak dla pewności...ja tam zapisałam cale wolne miejsce...pod koniec bałam się czy mi miejsca wystarczy
moja polonistka mówiła że musi być co najmniej 19 linijek, więc Ci uznają