.. można u was w sql się malować ? ;dddd . `
| . ` jak wy malujecie się do sql o ile wgl to robicie ? d;
;*.
lista tematów
szkolny make-up ;dddddd . strona 3 z 3
W gimnazjum na lekcjach u dyrektorki umalowane dziewczyny lądowały w łazience, teraz już każdy robi, jak uważa... i to jest dobre.
Ja sobie nie wyobrażam zmycia makijażu w szkolnej toalecie wodą. :D Przecież to się wszystko rozmarze samą wodąą.
Nie można.. To znaczy zależy kto. Dyskryminacja pewna panuje =/ Na niektórych przymykają oko , a niektórych wywalają z lekcji i odsyłają do ubikacji , by zmazał ową 'tapete'. =]
Konto usunięte: Nie można.. To znaczy zależy kto. Dyskryminacja pewna panuje =/ Na niektórych przymykają oko , a niektórych wywalają z lekcji i odsyłają do ubikacji , by zmazał ową 'tapete'. =]
Bez sensu :/
Gdybym ja takie coś zauważyła, że jedni muszą iść zmyć a drudzy nie to bym powiedziała nauczycielce co o tym myślę
Konto usunięte: .. można u was w sql się malować ? ;dddd . `
| . ` jak wy malujecie się do sql o ile wgl to robicie ? d;
niby jest zakaz,ale nikt na niego nie zwraca uwagi..
w tamtym roku o było gorzej bo czepiali się nawet o kolor lakieru na paznokciach...dopuszczalny był tylko bezbarwny inne odpadały...z makijażem było tak samo kompletne zero...to chyba przez tą modę "giertychową" było spowodowane...
co do mojego malowania to tylko tusz do rzęs i puder
w gimnazjum nie mozna sie było malować ;/ a teraz juz nikt nie zwraca na to uwagi ;] Ja makijaz mam delikatny... glownie tylko rzesy i korektor, ewentualnie podklad.