.. można u was w sql się malować ? ;dddd . `
| . ` jak wy malujecie się do sql o ile wgl to robicie ? d;
;*.
lista tematów
szkolny make-up ;dddddd . strona 2 z 3
Konto usunięte: np w sql sie maluje lekko tuszem i kredką .. czasem coś odwali naszej dyrze i łazi po klasach i zabiera umalowane `zbyt mocno` dziewczyny ze sobą do łazienki i karze się zmyć , ale rzadko kiedy tak sie dzieje.. a nauczyciele nic nie gadają .
;d
moim zdaniem szkoły nie powinno obchodzić czy ktoś się maluje czy nie :]
Zadaniem szkoły jest uczyć a nie ganiać uczennice do łazienki w celu zmycia makijażu.
Chociaż zgodzę się z jednym, kiedy jeszcze chodziłam do gimnzajum, pierwszoklasistki nieco przesadzały. W ich przypadku to już nie był makijaż ale zwykła tapeta którą można by zdzierać szpachelką :/
Co do ubrań to mają rację.
To rzeczywiście przesada jak ktoś do szkoły idzie ubrany jak na dyskotekę.
ale co oni mają do makijażu, no.?
zgadzam się z dziewczyną wyżej , u mnie jest dokładnie to samo ze stringami ;ddd
.. żałosne jest to z deka ;dd .
mnie się nikt nie czepia jeżeli chodzi o makijaż i na pewno nauczyciele o wiele bardziej pozytywnie patrzą na umalowane dziewczyny, które mają coś w głowie i dobrze się uczą niż na takie pustaki ze stringami na plecach ` ;ddd .
u mnie od wfu baba sie kiedyś przywaliła bo jej sie nudziło a ja wtedy nie miałam stroju i sie przywaliła do makijażu .. jezu ;dd
ale teraz jest spoko .. u nas też wszyscy się poprzyzwyczajali ;ddd .
ta dyra tylko taka drętwa jest ;ddd .
Konto usunięte: moim zdaniem szkoły nie powinno obchodzić czy ktoś się maluje czy nie :]
Zadaniem szkoły jest uczyć a nie ganiać uczennice do łazienki w celu zmycia makijażu.
Chociaż zgodzę się z jednym, kiedy jeszcze chodziłam do gimnzajum, pierwszoklasistki nieco przesadzały. W ich przypadku to już nie był makijaż ale zwykła tapeta którą można by zdzierać szpachelką :/
noo . nie powinni sie wtrącać ; P
u mnie też pierwszoklasistki nakładają maski z tapety xDDD .
nie maluje sie do szkoly, jest zakaz, i bardzo dobrze, hehe
a jezlei juz ktores sie zdazry wymalowac to londuje w laziece z nauczycielem i chcac nie chcac musi zmyc:)
+ durne macie te zakazy:/ i dziwię się, że ich przestrzegacie, głupota!:/
+ w życiu bym nie zmyła makijażu gdyby mi w szkole kazano to pogwałcenie praw osobistych, gdyby zabroniona wam stosować dezodorant po w-fie też byście posłuchały?:D żenua
[czasem coś odwali naszej dyrze i łazi po klasach i zabiera umalowane `zbyt mocno` dziewczyny ze sobą do łazienki i karze się zmyć]
powalona jak rzadko ::
zazdrości czy co? stara wywłoka:/