blondynkaax3
blondynkaax3
  1 Marzo 2009 (pierwszy post)
Jestem w 1 LO, na profilu humanistycznym. Poszłam do tej szkoły ze względu na to że mam blisko. Myślałam, że będzie dobrze, ale klasa mi nie odpowiada. Odzywam się tam do 2 osób a w klasie jest 30 ;x Z nikim nie mam tam wspólnych tematów, spotkałam ludzi całkiem różniących się ode mnie. Słyszałam nawet jakieś dziwne teksty pod moim adresem. Co prawda szczerze je**e mnie to, co ktoś ma na mój temat do powiedzenia, ale nie jest to najmilsze uczucie, kiedy nie ma się do kogo odezwać. :/
I nie ma szans, żebym na siłę próbowała z nimi rozmawiać bo nie ma o czym. Większość słucha rocka, porównują się z emo. To nie mój świat ;)
I moje pytanie: Czy opłaca się przepisać do innej szkoły? Minusy są takie, że będę musiała do niej dojeżdżać ok. pół godziny, no i zamiast WOS-u, (który jest mi potrzebny do rozszerzonej matury z tego przedmiotu) jest WOK.
Plusy takie, że mam tam znajomych.

Co wybrać?
smielaq89
smielaq89
  2 Marzo 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko że do jej klasy same frajery chodzą

A może oni myślą to samo o Tobie ?
focus5280
focus5280
  3 Marzo 2009
buhahaha bardzo zabawne:lol:
smielaq89
smielaq89
  3 Marzo 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: buhahaha bardzo zabawne

Ja w tym nic śmiesznego nie widzę.
Twierdzisz, że inni są dziwni.. a równie dobrze inni mogą myśleć to samo o Tobie i mieć to co Ty masz do nich w głębokim poważaniu.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.