MUNIEK693
MUNIEK693
  1 lutego 2009 (pierwszy post)
:haft: wstaje rano i pierwsza myśl szkoła na chetniej bym nie wstawał z łuszka ale trzeba i nudzić sie w szkole jak ja nie cierbie szkoły xD nauczyciele trujom wcionsz srub tamto i tamto a tak to wku.:cenzura:.ia to szok .
UkolyszMnieDoSnu
UkolyszMnieDoSnu
  1 lutego 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: codziennie trzeba wstawać o 7:00, a wy o której wstajecie?

o 6. :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie cierpie szkoły heh

widać. :zonk:

btw. marna prowokacja.
XxXlandryna16XxX
XxXlandryna16XxX
  1 lutego 2009

heloooo xDDD
ja lubie szkole i wg ... heh ale niektorzy nauczyciele sa :cenzura: :cenzura: :martuska: :martuska: i wg =( ale da sie zyc :smutny: zazwyczaj siedze po 10 godzin w szkole =( i wracam wieczorem do domu masakra

DiamentoveLove
DiamentoveLove
  1 lutego 2009

oj szkola jaka jest taka jest... jedni ja lubia, inni nie ;) ja teraz sie tym nie martwie bo wlasnie od juta mam ferie ;pale na ogol lubie chodzic do szkoly... sa fazy na lekcjach itp a w domu..? co mozna robic w domu przez caly dzien?? ;p :jezyk2:

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  1 lutego 2009

prowokacja
chyba że jesteś oryginalnym tłukiem

...Ignorance is bliss...
Maryska12Tyska
Maryska12Tyska
  1 lutego 2009

:PPKocham cie skarbie;p

najzajebistsza
najzajebistsza
  1 lutego 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: codziennie trzeba wstawać o 7:00, a wy o której wstajecie?

Przed 6 ziomek.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie cierpie szkoły heh

Zajebiście. Coś jeszcze masz do dodania?

Konto usunięte
Konto usunięte: skończyć jak najszybciej tą szkołe i iść do roboty i zarabiać już kase na życie w młodym wieku,

Ale jako kto?
Kuurwa, ślusarz? Malarz tapeciarz?
No luz, co kto lubi.
xINDIVIDUALISTx
xINDIVIDUALISTx
  1 lutego 2009
hehehe... :P To jeszcze nie macie najgorzej. :P
Ja wstaję o 6, 6:50 mam autobus [wyjeczepisty PKS xD], o 7:30 jestem na mieście, 10 minut dochodzę [tak, tak xD] do szkoły. :P
Lekcje od 8 i to w paskudny dzień: technologia i konstrukcje, gegra, matma, fiza, angol mechatronika, urządzenia i systemy, polski, a że autobus często nie jeździ... jestem w chacie po 18-tej. :P A następny dzień... podobny... :P

Pozdrawiam wszystkich, którzy mówią, że mają "niedobrze" w szkole. xDDD
... bo ja pomimo takiego gówna nie narzekam. :P
Maaalaga
Maaalaga
  2 lutego 2009

Ja Szkołe bardzo Lubie... W szkole gdzie sa przerwy SPotykam sie z kolezankami i kolegami z ktorymi nie mam docznienia na codzien... tylko te lekcje... ojj ale da sie wytrzymac podobno najpieknejsze lata sa te kiedy chodzimy do szkoły ...

EjChceSexu
EjChceSexu
  2 lutego 2009

szkola jak wszystko inne :) ma wady i zalety :) zaleta sa mlyny na lekcjach, robienie jaj z nauczycieli itd a minusem jest nie szczesna edukacja ;/// :)) nie ktorzy lubia chodzic do budy inni nie i nie widze by jakas osoba jezdzila po drugiej tylko dlatego ze glopio palnela ze "lubi chodzic do szkoly " :lol2:, tyle ze z drugiej strony zadaj sobiem pytanie co zrobisz w przyszlosci bez szkoly ??? bo nawet na smieciaza trzeba miec zawodowke hahaha pzdr :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.