Konto usunięte: MateuszNHbw:hahaha a kto lubi szkole?
są tacy co lubią, znam takich, nie lubię takich ludzi, bo ja tu gadam że nie chce jutro do szkoła a ona "Weź przestań fajnie jest lubię szkołe"
masakra...
codziennie trzeba wstawać o 7:00, a wy o której wstajecie?
ja wstaje codziennie o 5.30- 6.00
Konto usunięte: Aniunia47:Oceny nie są ważne.. Liczy sie to, że pracuję na swoją przyszłośc Wystarczy zmienic podejście, a naprawdę można szkołę polubic..
ja jestem w szkole zawodowej i moje podjeście jest takie:
skończyć jak najszybciej tą szkołe i iść do roboty i zarabiać już kase na życie w młodym wieku, bo ci co idą potem jeszcze na studia albo coś to kończą w późnym wieku i kasy brak...
ja w czasie studiow dostaje teraz stypendium lacznie 900 zl , a w nastepnym polroczu bede walczyl o stypendium o 300 zl wieksze ;)
Konto usunięte: Aniunia47:Może kończą później, ale za to mają akurat lepsze zarobki niż ludzie po zawodówce (swoją drogą amsz strasznie materialistyczne podejście do sprawy;/)
ja widzę jak narazie że ludzie po studiach nie mają czasami roboty a ci po zawodówce zawsze znajdą.
no po zawodowce moze sie znajdzie praca jako magazynier czy cos, ale ja po swoich studiach bede zarabial z 6-8 razy wiecej juz na poczatku niz ty po tych 5 latach pracy...