[color=violet] "kolega"
...Sprawdzian z geografii ---> a ja jak zwykle się nie uczyłam i nic nie umiem....
Dobra zrobię jakaś ściągę na korytarzu robiłam sobie ścigę na zwykłej kartce ołówkiem napisałam najważniejsze rzeczy. Ok wchodzimy do kl i zaczynamy pisać. Nauczyciel złapał mojego kolegę na ściąganiu.....on uznał że nie chce być sam był wkurzony i tak ni z tąd ni z owąd podchodzi do mnie wyciąga mi moją ściągę i daje nauczycielowi!!!!....kolega z klasy jest bardzo zajeb**** ale dzięki temu ze klasówka się dobrze nie zaczęła nauczyciel dał mi możliwość dalszego pisania....dostałam 2 :D A takich kolegów to ja podziękuje.....Co wy myślicie o takich kolegach z klasy???? (na przerwie się policzyłam z \"kolegą\" i nie tylko ja :p )
lista tematów
"Kolega" strona 3 z 3
hmmm kolega nie za ciekawy nie powinien tak postępować...znaczy sie ja bym tak na pewno nie zrobił...ale to też jest twoja wina,mogłaś sie nauczyc i miec spokój ;) ale nie martw sie nie tylko ty jedziesz na ściagach ;D sam jestem w liceum i teraz wiem ze nie da sie z wszystkiego uczyc wiec pomoce różne stosuje ;)
Pozdro xD