[color=violet] "kolega"
...Sprawdzian z geografii ---> a ja jak zwykle się nie uczyłam i nic nie umiem....
Dobra zrobię jakaś ściągę na korytarzu robiłam sobie ścigę na zwykłej kartce ołówkiem napisałam najważniejsze rzeczy. Ok wchodzimy do kl i zaczynamy pisać. Nauczyciel złapał mojego kolegę na ściąganiu.....on uznał że nie chce być sam był wkurzony i tak ni z tąd ni z owąd podchodzi do mnie wyciąga mi moją ściągę i daje nauczycielowi!!!!....kolega z klasy jest bardzo zajeb**** ale dzięki temu ze klasówka się dobrze nie zaczęła nauczyciel dał mi możliwość dalszego pisania....dostałam 2 :D A takich kolegów to ja podziękuje.....Co wy myślicie o takich kolegach z klasy???? (na przerwie się policzyłam z \"kolegą\" i nie tylko ja :p )
lista tematów
"Kolega" strona 1 z 3
Sa ludzie i parapety...
Zawisc i zazdrosc, ze komus moze sie cos udac bierze czasem gore nad przyjazniami...
Jak napisal RecMundi ( :P ) - 'zycie'...
Osobiscie nigdy nie mialam ieprzyjemnosci spotkac sie z taka sytuacja, i mam nadzieje, ze nie bede miala..
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
BujajacaWoblokachh: Zawisc i zazdrosc, ze komus moze sie cos udac bierze czasem gore nad przyjazniami...
Tak tak, zawiść i zazdrość. Znasz to pojęcie?
Raczej - sprawiedliwość.
Nie nauczyła się - dostaje jedynkę, proste.
A do parapetów należą kombinatorzy.
Myślę, że bardzo dobrze Ci zobił.
A dziwi mnie postawa nauczyciela, który pozwolił Ci pisać dalej sprawdzian.
Powinnaś mieć niedostateczny z miejsca bez możliwości poprawy.
Co to się u was w szkołach dzieje.
W mojej by takie coś nie przeszło, cóż...
Konto usunięte: kolega"
...Sprawdzian z geografii ---> a ja jak zwykle się nie uczyłam i nic nie umiem....
Dobra zrobię jakaś ściągę na korytarzu robiłam sobie ścigę na zwykłej kartce ołówkiem napisałam najważniejsze rzeczy. Ok wchodzimy do kl i zaczynamy pisać. Nauczyciel złapał mojego kolegę na ściąganiu.....on uznał że nie chce być sam był wkurzony i tak ni z tąd ni z owąd podchodzi do mnie wyciąga mi moją ściągę i daje nauczycielowi!!!!....kolega z klasy jest bardzo zajeb**** ale dzięki temu ze klasówka się dobrze nie zaczęła nauczyciel dał mi możliwość dalszego pisania....dostałam
problem rodem z gimnazjum
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Bywa.
Konto usunięte: n uznał że nie chce być sam był wkurzony i tak ni z tąd ni z owąd podchodzi do mnie wyciąga mi moją ściągę i daje nauczycielowi!!!!.
Mojemu chlopakowi tak zrobil jeden, a pisal poprawke, ktora w sumie decydowala o tym czy zda.