xPieceOfMex
xPieceOfMex
  20 grudnia 2008 (pierwszy post)

[color=violet] "kolega"
...Sprawdzian z geografii ---> a ja jak zwykle się nie uczyłam i nic nie umiem....
Dobra zrobię jakaś ściągę na korytarzu robiłam sobie ścigę na zwykłej kartce ołówkiem napisałam najważniejsze rzeczy. Ok wchodzimy do kl i zaczynamy pisać. Nauczyciel złapał mojego kolegę na ściąganiu.....on uznał że nie chce być sam był wkurzony i tak ni z tąd ni z owąd podchodzi do mnie wyciąga mi moją ściągę i daje nauczycielowi!!!!....kolega z klasy jest bardzo zajeb**** ale dzięki temu ze klasówka się dobrze nie zaczęła nauczyciel dał mi możliwość dalszego pisania....dostałam 2 :D A takich kolegów to ja podziękuje.....Co wy myślicie o takich kolegach z klasy???? (na przerwie się policzyłam z \"kolegą\" i nie tylko ja :p ) :skok2: :skok2: :skok2: :skok2: :skok2: :skok2: :skok2: :skok2:

Paulinessa16
Paulinessa16
  20 grudnia 2008
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Ale zdal?

Nie, nie zdał, ale nie tylko przez to. :and:
zmarzlaczeq
zmarzlaczeq
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

więcej emotek się nie dało?
kolega dobrze zrobił, ale nie rozumiem dlaczego nauczyciel pozwolił Ci dalej pisać.
BroownSugar
BroownSugar
  20 grudnia 2008

Na pewno odwdzięczyłabym się za to co zrobił w najbliższym czasie na Twoim miejscu.
A także uważam,że nie powinnaś dostać jedynki za to,że masz ściągę,bo wcale nie musiałaś jej używać, więc nauczyciel postąpił fair.Ale to tylko moje zdanie.

Konto usunięte
Konto usunięte:

o jejku. :szok2:
lulumk
lulumk
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A także uważam,że nie powinnaś dostać jedynki za to,że masz ściągę,bo wcale nie musiałaś jej używać,

Nie powinna dostać?
A myślisz, ze kogoś interesuje to, że jej używała czy nie?
Sprawa jest bezdyskusyjna - miała ściągę i robiła ją po to, żeby ściągnąć czyli oszukać nauczyciela że umie.
Proste.
denatka
denatka
  20 grudnia 2008

Odwdzięczyłabym się mu tym samym następnym razem.

Tylko pomyśl przez chwilę o tych osobach, co poświęcają kupę czasu przygotowując się do tej klasówki, czy wtedy jesteś wobec nich fair?

Rosiczka00
Rosiczka00
  20 grudnia 2008

pozazdrościć kolegów.
gdybym miała w ten sposób 'wydawać' znajomych w byłej klasie liceum, to na każdym sprawdzianie połowa miałaby z miejsca jedynki :ziober2:
sprawiedliwości nie ma na tym świecie, przyzwyczajajcie się.
zresztą, mnie zwykle nie obchodziło czy ktoś ściąga czy nie. Sama tak robiłam na historii i wosie ;-) przecież i tak wszystko wyjdzie później. Czy to na maturze pojawią się braki w nauce, a wtedy za ściąge wylatuje się z sali więc nikt nie ryzykuje, czy nawet na studiach, kiedy wiedza z liceum bardzo sie przydaje.

BroownSugar
BroownSugar
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie powinna dostać? A myślisz, ze kogoś interesuje to, że jej używała czy nie? Sprawa jest bezdyskusyjna - miała ściągę i robiła ją po to, żeby ściągnąć czyli oszukać nauczyciela że umie. Proste.

U Mnie w szkole interesowałoby to nauczycieli,bo jest to istotny fakt i będę dalej przy swoim zdaniu,że nie powinna dostać jedynki.
I tak otrzymała dwóje więc,to jakby taka kara.
sekswubikacji
sekswubikacji
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

nie za dużo.

a poza tym nikt za Ciebie matury nie napisze więc lepiej zacznij się uczyć.

Konto usunięte
Konto usunięte: Myślę, że bardzo dobrze Ci zobił. A dziwi mnie postawa nauczyciela, który pozwolił Ci pisać dalej sprawdzian. Powinnaś mieć niedostateczny z miejsca bez możliwości poprawy.

całkowicie się zgadzam.;)
Rosiczka00
Rosiczka00
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a poza tym nikt za Ciebie matury nie napisze więc lepiej zacznij się uczyć.

a może nie będzie zdawać matury z geografii? ;P
thomas893
thomas893
  20 grudnia 2008

na konfidentów nie ma rady...

tak czytam te posty i co niektórzy tu piszą tak, jakby nigdy nie ściągali :lol2:

Dorqa
Dorqa
  20 grudnia 2008

u nas tez czasem ktos powie cos o drugim ze ten czy ten tez sciaga ale nauczyciele dopoki sami nie zauważa to nie podchodza

kiuj
kiuj
  20 grudnia 2008

"fajna" klasa..
każdy na każdego donosi ?
a gdzie demokracja klasowa? :)

kamillek923
kamillek923
  20 grudnia 2008

to masz jakichś zrytych kolegów... u mnie w klasie z niektórych przedmiotów to jedna osoba robi ściage a ma 20 xD
zresztą ja tylko ściągam z matmy chemi i fizyki bo nie lubię tych przedmiotów... reszta to przyjemnosć :p

fabuleux
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 32
fabuleux
  20 grudnia 2008

trzeba było sie nie chwalić kolegom że masz ściągi :ziober2:

Oh you're so naive yet so... :zakochany:
lulumk
lulumk
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: U Mnie w szkole interesowałoby to nauczycieli,bo jest to istotny fakt i będę dalej przy swoim zdaniu,że nie powinna dostać jedynki.

Zbyt pobłażliwych nauczycieli masz.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.