Jak Wam się dziś pisało polski?
lista tematów
I jak próbny polski? strona 3 z 7
a u was tez tak jest ze po maturze macie zostawac na lekcjach do konca tak jak normalnie??
bo u mnie kaza to jest bez sensu czlowiek zmeczony musi odpoczac a ty wez i siedz tyle i sluchaj jak przez godzine baba na polskim gada ci o tekscie ktory czytales przez 3godziny
ale w innych szkołach tak
Konto usunięte: a u was tez tak jest ze po maturze macie zostawac na lekcjach do konca tak jak normalnie??
ja mam jutro dwie lekcje, w sumie jakbym konczyla godzine wczesniej bedzie ;)
i tak nic nie robimy, dzis wynosilismy lawki z sali, jutro pewnie bedziemy je znow zanosic na piatek ;)
Perfect only in her imperfections.
Konto usunięte: a u was tez tak jest ze po maturze macie zostawac na lekcjach do konca tak jak normalnie??
tak, dokładnie tak.siedzimy i dzielimy sie wrazeniami.;)
Konto usunięte: nie:D nauczyciele stwierdzili że to sensu nie ma;] w sumie się nie dziwie... :P jeszcze nawet powtarzać materiału nie zaczeliśmy ze wszystkich przedmiotów;P i gdzie tu sens i logika;p
u nas niestety stwierdzili, ze sens ma;)
jedynie geografia i matematyka bedzie zdawana, procz oczywiscie jezyków, które pisza wszyscy. reszta nie przystepuje ze wzgledu na dosc duza nieprzerobiona jeszcze pratie materialu.;)
to ty mi poszukaja do ang a ja tobie do niemca :P
to wez podaj.
kurde woallabym ogloszenie zaproszenie albo pocztowke
no i jak np ktos zdaje z geografi i doastanie za mature 1 to ma na semsetr 1 taka baba glupia dobrze ze geografi nie zdaje
ta a u mnie to tylko mowia np "o i juz by milniczuk zostal wyrzucony z matury" a on streszczenie pod lawka albo telefon