szkoła to więzienie u nas są mundurki kamery wszędzie i nie można sie nawet głośno śmiać... walić szkołe
więzienie strona 6 z 7
nie jestem panną lekkich obyczajów więc żle trafiłeś i nie rrznij ważniaka jak to laski na ciebie lecą bo to główno prawda jesteś mamucim wy..kiem i słoma ci z butów wystaje
...i masz coś z nurka, wiesz co ?? zamulony łeb... nie wiesz do czego służy forum? to przeczytaj regulamin...na pewno nie do proponowania se...xu ani do pisania obleśłych tekstów
chyba ty jesteś ekspertem bo stosujesz to w praktyce
wiesz ty masz sie z czego szczycić bo wyjechałeś za granice...prawda jest taka ze nikt cie tu nie chciał i roboty tez nie znalazłeś bo tutaj są potrzebni ludzie wykształceni... a ty teraz pracujesz przy zmywaku i ta praca jest warta ciebie...wiadomo ze dalej sie edukować nie bedziesz bo jesteś za tępy...
mieszkam w internacie bo chce chodzić do szkoły na wysokim poziomie a nie dla takich głąbów jak ty...
typowy tekst przegrańców życiowych, słyszałem go milion razy, serio
tylko dlaczego za każdym razem piszą go tylko i wyłącznie ci, którzy zostają w kraju, bo nie mają takich możliwości jak ja (studia na dobrym zagranicznym uniwerku, fajna praca)?
zazdrość potrafi posunąć ludzi do zrobienia z siebie arcygłupków na publicznym forum
"Polska" i "szkoła na wysokim poziomie" to dwie rzeczy, które razem nie występują w naturze
ta twoja "znakomita szkoła z internatem" ma taki poziom, jak najgorsze poprawczaki tutaj, a uniwerek na którym studiuję przekracza możliwości intelektualne całej twojej rodziny razem wziętej
sranie w banie w angli dobra szkoła?? a to niezłe hehe... wiesz mam kuzyna na wyspach który jest ode mniestarszy i chodzi do renomowanej szkoły i dodawania nie umie wię cie nawet nie ośmieszaj mówiąc jaki poziom jest tam...
aha, pracuję dla jednej z międzynarodowych korporacji jako dziennikarz - i to bez skończonych studiów jeszcze, więc możesz ustami ciągnąć mi laskę
a w Polsce pracowałem w jednej z większych radiostacji, jeszcze jak byłem w liceum i zaliczyłem kilka epizodów w reklamach i serialach
pomarz sobie że dojdziesz kiedyś do 1/4 tego, co ja - za marzenia nikt nie karze, ale współczuję ci jak rano pacnie cie w łeb szara, betonowa rzeczywistość
dobra ide spać, tej - jest o:13, jutro piątek więc pewnie znowu jacyś debile będą się pod metro w depresji rzucać i nie sposób będzie dojechać do redakcji na czas znów
a ty kochanie umyj ząbki i nałóż porządnie szminke bo zostawiasz mi tęczę na penisku
wiesz zaprzeczasz to co piszesz na innych forach "generalnie bez sensu to są studia, w pewnym sensie."wiesz to twoja rodzinka to musi być juz prawdziwe dno bo po kim jesteś taki tępy...te twoje "osiągnięcia"
po prostu świadczy to o twojej próżnocie...zapatrzony w siebie jesteś i wszystko koloryzujesz i dam ci rade spójrz w lustro tylko sie nie przestrasz bo prawda boli...niestety