szkoła to więzienie u nas są mundurki kamery wszędzie i nie można sie nawet głośno śmiać... walić szkołe
lista tematów
więzienie strona 4 z 7
nie wiem w jakim sens
Konto usunięte: nie ośmieszaj się już tutaj, dziecko, nadajesz sie tylko do tego żeby ciebie wypdolić i kazać ci spdalać, taka tempa kórevka
sam sie nie ośmieszaj swoimi tekstami i nie wal mi tu wulgarnościami bo tego nie lubie i możesz mnie nazywać dzieckiem a ja takie osoby jak ty nazywam pedofilami
w żadnym jednym, ani nie chodziłaś ani też się nie pdoliłaś - o czym oboje przecież doskonale wiemy, więc nie zaprzeczaj - więc twoje teksty o tym że "nie lubisz" kogoś/czegoś, kogo/czego nawet nie spróbowałaś, to jedynie pdolenie małolaty z zadpia, która jedynie do ostrego wychędożęnia się nadaje
a ja nie lubie lasek które pdolą od rzeczy, ale jakoś żyję z twoją egzystencją - mimo, że mógłbym się domagać natychmiastowej dla ciebie w łeb kulki, więc skończ ględzić, przełknij gorzkiego dropsa i już nie memlaj
jak musisz to poleć i się popłacz, ale tego że jesteś tempom kórevkom już niestety nie zmienisz, nie zmienisz...
takich jak tez nie da sie zmienić bo jesteś tempym pedałkiem który maluje włosy i pewnie nosi różowe koszule i jak mu jakaś laska odmówi to musi jej dowalić jakimiś wulgarnościami bo w inteligentny sposób nie potrofi. jak bym wyglądała tak jak ty to bym sobie sama walneła kulke w łep i to ci radze bo z tobą nic juz sie nie da zrobić... no teraz ty możesz iść płakać...
Konto usunięte: w żadnym jednym, ani nie chodziłaś ani też się nie pdoliłaś - o czym oboje przecież doskonale wiemy, więc nie zaprzeczaj - więc twoje teksty o tym że "nie lubisz" kogoś/czegoś, kogo/czego nawet nie spróbowałaś, to jedynie pdolenie małolaty z zadpia, która jedynie do ostrego wychędożęnia się nadaje
a i tak w ogóle nic o mnie nie wiesz a na pewno czy miałam juz faceta czy nie...