lista tematów
więzienie strona 5 z 7
szkoła to więzienie u nas są mundurki kamery wszędzie i nie można sie nawet głośno śmiać... walić szkołe
to prawda, mnie się zmienić nie da

na jakiej podstawie determinujesz to, że jestem "pedałkiem"?

przecież proponowałem ci seks, gdybym był homo to bym tego nie robił

przecież ty mi nie "odmówiłaś" - p
dalnęłaś tylko kosmiczną bzdurę w arcyzabawny sposób 
przecież ja jedynie stwierdzam suche fakty - nie przesadzaj

ale co to jest k
a "styl podobny do homo", ja p
dole - to homoseksualni ubierają się w jakiś szczególny sposób, tak że można ich bez problemu wyróżnić z tłumu? 
nie, ty p
dolisz bzdury tonem niewychędożonej pipki, jest ładna z ciebie d
pcia którą dobrze by było wyp
przyć, ale za mądra i lotna to ty nie jesteś i nie będziesz 
dlatego doskonale nadajesz sie na prostytutke, tak, i taką właśnie w prostytucji karierę ci wróżę

tak pedałów da sie rozróżnić bo chodzą w obcisłych ciuchach malują włosy i mają beznadziejne fryzury itd. i ty masz na pewno jakieś kompleksy bo na h...j wstawiasz 50 fotek które różnią sie od siebie tylko pozą...chcesz pokazać jai jesteś ble z każdej strony??...i ty nadajesz sie tylko do zbierania główien na drodze bo inteligęcją i rozumem nie grzeszysz...trzeba mieć coś w głowie...i przestań juz pie...lić bo ten tekst
jest juz nudny...
jest juz nudny...
ty tez fajne rzeczy wypisujesz na innych forach np ze nakładasz tapete rano... tylko pedały tak robią
przecież już ci tłumaczyłem:
PROPONOWAŁEM CI SEKS głupia c!po

czy jakbym był "homo" to bym ci seks proponował ?

nadajesz sie do tego żeby ciebie ostro wy
bać, wybiłoby to tobie z głowy te mądrości ludowe i wiejskie zabobony, bo pi
dolisz gorzej niż XVI-wieczne wieśniaki
na szczęście masz szczęście że ja gustuję w durnych pipskach, więc ciągle masz szansę że dobre wy
banie przywróci ci banię do stanu normalności 
Konto usunięte: na szczęście masz szczęście że ja gustuję w durnych pipskach, więc ciągle masz szansę że dobre wybanie przywróci ci banię do stanu normalności
jak gustujesz w takich to co tu jeszcze robisz?? weś znajdz sobie jakąś dziw...e na ulicy i zaspokój swoje potrzeby bo mi sie wydaje ze ci sie strasznie jeb...ć chce
to ty szukasz panny do towarzystwa w necie?? wiesz sprubój wyrwać jakąś laske z tych co w twoich komenach piszą ci och i ach one na pewno nie odmówią... wiesz se..x przez neta moze być interesujący