szkoła to więzienie u nas są mundurki kamery wszędzie i nie można sie nawet głośno śmiać... walić szkołe
lista tematów
więzienie strona 5 z 7
to prawda, mnie się zmienić nie da
na jakiej podstawie determinujesz to, że jestem "pedałkiem"?
przecież proponowałem ci seks, gdybym był homo to bym tego nie robił
przecież ty mi nie "odmówiłaś" - pdalnęłaś tylko kosmiczną bzdurę w arcyzabawny sposób
przecież ja jedynie stwierdzam suche fakty - nie przesadzaj
ale co to jest ka "styl podobny do homo", ja pdole - to homoseksualni ubierają się w jakiś szczególny sposób, tak że można ich bez problemu wyróżnić z tłumu?
nie, ty pdolisz bzdury tonem niewychędożonej pipki, jest ładna z ciebie dpcia którą dobrze by było wypprzyć, ale za mądra i lotna to ty nie jesteś i nie będziesz
dlatego doskonale nadajesz sie na prostytutke, tak, i taką właśnie w prostytucji karierę ci wróżę
tak pedałów da sie rozróżnić bo chodzą w obcisłych ciuchach malują włosy i mają beznadziejne fryzury itd. i ty masz na pewno jakieś kompleksy bo na h...j wstawiasz 50 fotek które różnią sie od siebie tylko pozą...chcesz pokazać jai jesteś ble z każdej strony??...i ty nadajesz sie tylko do zbierania główien na drodze bo inteligęcją i rozumem nie grzeszysz...trzeba mieć coś w głowie...i przestań juz pie...lić bo ten tekst
jest juz nudny...
ty tez fajne rzeczy wypisujesz na innych forach np ze nakładasz tapete rano... tylko pedały tak robią
przecież już ci tłumaczyłem:
PROPONOWAŁEM CI SEKS głupia c!po
czy jakbym był "homo" to bym ci seks proponował ?
nadajesz sie do tego żeby ciebie ostro wybać, wybiłoby to tobie z głowy te mądrości ludowe i wiejskie zabobony, bo pidolisz gorzej niż XVI-wieczne wieśniaki
na szczęście masz szczęście że ja gustuję w durnych pipskach, więc ciągle masz szansę że dobre wybanie przywróci ci banię do stanu normalności
Konto usunięte: na szczęście masz szczęście że ja gustuję w durnych pipskach, więc ciągle masz szansę że dobre wybanie przywróci ci banię do stanu normalności
jak gustujesz w takich to co tu jeszcze robisz?? weś znajdz sobie jakąś dziw...e na ulicy i zaspokój swoje potrzeby bo mi sie wydaje ze ci sie strasznie jeb...ć chce
to ty szukasz panny do towarzystwa w necie?? wiesz sprubój wyrwać jakąś laske z tych co w twoich komenach piszą ci och i ach one na pewno nie odmówią... wiesz se..x przez neta moze być interesujący