Nie myślcie że jestem psychiczna xDD po prostu mam dosyć szkoły i tych nienormalnych nauczycieli którzy ciągle się tylko drą. Nieważne czy mają powód czy nie. Chcę zachorować. Na środę. Tydzien temu próbowałam coś zrobić ale mi się nie udało :/ A na wagary nie chcę chodzić bo w tamtym roku miałam problemy ze zdaniem własnie przez wagary :/ A tydzien temu robiłam dużo rzeczy które przeczytałam na różnych forach i nic nie pomogło. Najgorsze było to że caaalutką godzinę leżałam w lodowatej wodzie. Nic nie dało. Siedziałam z mokra głową przy otwartym oknie, biegałam spocona po dworzu ubrana w cienką bluzkę i jestem zdrowsza niż byłam :) Albo jak zmusić się do wymiotów. Wsadzałam sobie palce do gardła i nic :/ nie mogłam się zmusić :/ Nie chcę jeść ziemniaków i proszku do pieczenia bo to jest straszne :/ Chce mieć gorączkę. Pomóżcie.!
lista tematów
Jak zachorować.? strona 10 z 12
Zahartowałaś się :D
Znam ten ból ;] A kolczyk gdzie masz? ^^
Powiem Ci szczerze, że z tym zachorowaniem to kiepski pomysł. Jeden dzień niewiele zmieni, a tak będziesz siedzieć chora w łóżku, a zaległości jeszcze więcej i jak wrócisz nadal będą się dopierrdalać.
Dlaczego robisz z polski wieś w której niczego nie mozna się dorobić.? Jak dla mnie jesteś idiotycznym dupkiem który wyjechał dla szpanu i czuje się lepszy bo studiuje w Londynie :] Obrażasz Polskę bo twierdzisz że w polsce mieszkają sami idioci którzy myslą tylko o tym jak się naje.. :// A jaki ty byłeś gdy miałes 14 lat.? Wątpię w to że byłeś inny. Chyba że byłeś zapatrzonym w siebie kujonem którego nikt nie lubił bo przechwalałeś się każdą piątką a płakałeś nad każdą trójką :/ Bardziej wierzę w to drugie...