MusicMaker
MusicMaker
  27 April 2011 (pierwszy post)
Witam
Ile Wam (kobietom) zajmuje czasu wyszykowanie się do wyjścia, ale bez jakiegoś wieczorowego makijażu, na zwykły spacer ?
Czy 2 godziny na umycie się, umycie włosów to mało ?
Jasmina
Jasmina
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale bez jakiegoś wieczorowego makijażu, na zwykły spacer ?

Jak tak to z 1 godz. Jak myje włosy i robie mocny makijaz to dłuzej.
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ile Wam (kobietom) zajmuje czasu wyszykowanie się do wyjścia, ale bez jakiegoś wieczorowego makijażu, na zwykły spacer ?

Średnio około 1godz do 1,5...
Jesli ma to byc jakies bardziej efektywne wyjscie niz spacer to dluzej
Paulinessa
Paulinessa
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ile Wam (kobietom) zajmuje czasu wyszykowanie się do wyjścia, ale bez jakiegoś wieczorowego makijażu, na zwykły spacer ?

No nie wiem, zależy co za spacer. Ale na przykład do pracy jak wstanę to tak 20-30 minut.
styka51
styka51
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ile Wam (kobietom) zajmuje czasu wyszykowanie się do wyjścia, ale bez jakiegoś wieczorowego makijażu, na zwykły spacer ? Czy 2 godziny na umycie się, umycie włosów to mało ?

Jeżeli chodzi o zwykły spacer to z minuta związanie włosów, jakieś ogarnięcie się z 3 minuty, buty i gotowa jestem :pavarotti:
Na uczelnie szykuje się 20 minut, nawet dziś sprawdzałam;p mycie zębów, rączek, buźki, kremik, ubieranko, włoski makijaż i jazda.
Przez 2 godziny zdążę odbębnić depilacje, wykąpać się, umyć i wysuszyć włosy, nabalsamować, ubrać i umalować i znając życie jesio bym na kompa weszła ;p
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ile Wam (kobietom) zajmuje czasu wyszykowanie się do wyjścia, ale bez jakiegoś wieczorowego makijażu, na zwykły spacer ? Czy 2 godziny na umycie się, umycie włosów to mało ?

Hmm :woot: ciężkie pytanie, jak nie wychodzę na imprezę to zawsze szykuję się tak samo - z tym, że tylko rano przed pracą myję włosy czyli popołudniu już nie.
A rano... Hmm jak mam na 8 to wstane o 7 - zdążę umyć włosy, potem makijaż, rozczesanie, umycie sie itp, potem ubieranie i tak 7:40 jestem gotowa.

Co do wieczoru :and: to 2 h.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.