Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
5 lutego 2013
Ja zazdroszczę takim laskom, co pracować nie muszą i ich największym zmartwieniem jest jaj wydać kasę rodziców/ chłopaka/ męża/ konkubina...
W sumie to nie zazdroszczę
Zero prawdziwego życia, a łaszki i kosmetyki tylko pod blokiem przy trzepaku mozna pokazać...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Bayje
5 lutego 2013
a ja pochwale się moim widokiem z okna ...
styka51
5 lutego 2013
Konto usunięte: a ja pochwale się moim widokiem z okna ...
Dobra chociaż ta pizza?
Jak ja dawno fast fooda nie jadłam
Bayje
5 lutego 2013
jeszcze nie jest otwarta ... ale jako koneser pizzy pójde tam sprawdzić w pierwszy dzień otwarcia :D
Bayje
5 lutego 2013
dobra czas się ogolić i te sprawy i ... na miasto dokupić parę rzeczy O_o
massacre
5 lutego 2013
Konto usunięte: a ja pochwale się moim widokiem z okna
WOW!!! Snieg
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Bayje
5 lutego 2013
końcówka - a ja susze wlosy O_o
Paulinessa
5 lutego 2013
styka51: Jak ja dawno fast fooda nie jadłam
ja na przykład naprawdę nie lubię tego typu żarcia, jem dosłownie kilka razy do roku.
massacre
5 lutego 2013
Konto usunięte: końcówka
u nas ponoc w piatek ma padac
nie chce w to wierzyc, juz tak ladnie slonecznie zaczyna sie robic
styka51
5 lutego 2013
Konto usunięte: ja na przykład naprawdę nie lubię tego typu żarcia, jem dosłownie kilka razy do roku.
Ja luuubię :D Tortille, albo jakąś pizze właśnie
Paulinessa
5 lutego 2013
styka51: Ja luuubię :D Tortille, albo jakąś pizze właśnie
Ale idę na pizze w czwartek, raaaaandkaaaa x2932892734
Bayje
5 lutego 2013
bardzo fajnie, randka...
dawno nie byłam
Paulinessa
5 lutego 2013
Konto usunięte: bardzo fajnie, randka... dawno nie byłam
W zasadzie nie wiem jak to nazwać, bo to mój kolega z grupy z uczelni, ale nasza znajomość jest... dziwna. Przez rok ledwo sobie cześć mówiliśmy, jakoś nie wpadliśmy sobie w oko. Potem już zaczęliśmy wymieniać po kilka zdań, bo kumplowałam się bardzo z jego najlepszym przyjacielem. A od tego semestru jestem z tym chłopakiem nierozłączna, ten drugi się śmiertelnie obraził i tak jakoś... nie wiem