Reputacja: 961 |
BluzgometrTM: 2
Ela
21 November 2013 (pierwszy post)
Plotki i Ploteczki
Zapraszam do dyskusji na tematy niezwiązane z Modą i urodą :)
Treść dowolna, najważniejsze, żeby była zgodna z zasadami.
Poprzedni temat plotkarski znajdziecie tutaj
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
styka51
6 August 2014
Styyyypa
MartaKarinka
23 August 2014
Dobra, to ja wam podbiję temat, chociaż nie liczę, że mi pomożecie (chociaż kto wie, najwyżej pójdę poczytać na wizaz).
Szukam jakiegoś pudru matującego w jak najjaśniejszym kolorze, najlepiej coś białego, który ładnie "współgra" z kremem bb. Akurat kończy mi się mój puder, którego nie ma w Polsce, a to co widziałam w Rossmanie, tego nie chcę, bo odcienie chyba dla murzynek. Macie jakąś konkretną firmę, którą mogłybyście polecić? Czy w Douglasie znajdę jasne odcienie? Akurat douglasa nie mam tak blisko, musiałabym jechać do centrum i nie wiem, czy się opłaca, gdybym miała bliżej, to sama bym sobie sprawdziła.
BratMarty
25 August 2014
Post został skasowany z powodu naruszenia Regulaminu serwisu Fotka
Post został skasowany z powodu naruszenia Regulaminu serwisu Fotka.pl
BratMarty
26 August 2014
Post został skasowany z powodu naruszenia Regulaminu serwisu Fotka.pl...
MartaKarinka
26 August 2014
prinz jesteś? nic mi nie polecisz?
M0d8rat0r
28 August 2014
Post został skasowany z powodu naruszenia Regulaminu serwisu Fotka.pl...dd
Agaata
28 August 2014
Konto usunięte: Post został skasowany z powodu naruszenia Regulaminu serwisu Fotka.pl...dd
kocham Cię
MartaKarinka
5 September 2014
gdzie się podział ten temat z recenzjami? chciałam tam zatostować, szukam, i albo jestem ślepa, albo ktoś go usunął.
Chciałam was tylko ostrzec przed tym dziadostwem, po użyciu tego mnie tak gęba piekła, że nawet zmycie tego graniczyło z cudem. a dodam, że jestem gruboskórna, bo robiłam już peelingi piaskiem, nie wiem, może to wina jakiegoś składnika tam. ale nie radzę...
cassmts
21 Oktober 2014
Hej, wiecie moze jaki kolor/odcien wlosow ma dziewczyna ze zdjecia?
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
11 März 2015
log in log out
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail