Reputacja: -13 |
BluzgometrTM: 4
Sylvinka
3 lutego 2014
Żyjeta.. dwa tygodnie wolnego, będę wpadać częściej :)
co ogólnie u Was? jak mężczyźni? studia? praca?
czym obdarowujecie swoje drugie połówki już za niecałe 14 dni? :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
3 lutego 2014
Sylvinka: czym obdarowujecie swoje drugie połówki już za niecałe 14 dni? :)
Wywołuję 100 naszych zdjęć i składam siebie w ofierze
madzia2143
5 lutego 2014
nie obchodzimy.
razotka
6 lutego 2014
Konto usunięte: nie obchodzimy.
u mnie podobnie
tzn nie udajemy, że nie ma takiego 'święta' ale wychodzimy z założenia, że wolimy spontaniczne niespodzianki kilka razy do roku niż taplać się z płatkach róż bo akurat dzisiaj są walentynki :)
Reputacja: -4576 |
BluzgometrTM: 14
Misia
6 lutego 2014
razotka: tzn nie udajemy, że nie ma takiego 'święta' ale wychodzimy z założenia, że wolimy spontaniczne niespodzianki kilka razy do roku niż taplać się z płatkach róż bo akurat dzisiaj są walentynki :)
Do tych kilku razy w roku można i ten dzień zaliczyć prawda ? :D Tym bardziej , że z tej okazji są organizowane różne ciekawe imprezy itp. ;)
razotka
6 lutego 2014
Misia: Do tych kilku razy w roku można i ten dzień zaliczyć prawda ? :D Tym bardziej , że z tej okazji są organizowane różne ciekawe imprezy itp. ;)
Ja nie mówię, że udajemy, że tego dnia nie ma :)
Po prostu nie idziemy na siłę do kina bo zazwyczaj w tym dniu nic ciekawego nie ma (no oprócz komedii romantycznych) :) w restauracjach pełno zakochanych par i niekoniecznie chce mi się na to wszystko patrzeć:)
ArekMniePorwal
11 lutego 2014
co tak cicho
WorekNaNasienie
11 lutego 2014
kazdy zyje swoim zyciem prywatnym
ArekMniePorwal
11 lutego 2014
no ja go nie mam
mmaryja
26 lutego 2014
żyjecie wszystkie? co u prinza? u masacry? pijanej? paulinessy? agosi? styki? jak śluby/dzieci/zwierzątka i tak dalej?
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
26 lutego 2014
Właśnie nic nie wiadomo, Pyrki dawno nie widziałem, Agoosia gdzieś tam czasem widoczna, Styka była z zabłąkania (chyba) nawet na sporcie
Ogólnie Marta jest wszędzie za to :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 73
Prinz
26 lutego 2014
siemasz maryja:D ja baluje i pracuje :) a Ty jak tam?
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
mmaryja
27 lutego 2014
ja pracuje prawie za darmo(staż), wychowuje i ogólnie czekam już na wiosnę + prawdopodobnie Lewcio będzie miał rodzeństwo w ilości sztuk dwie, przynajmniej na razie
agoosiaaa
27 lutego 2014
Konto usunięte: żyjecie wszystkie? co u prinza? u masacry? pijanej? paulinessy? agosi? styki? jak śluby/dzieci/zwierzątka i tak dalej?
Dzieci zbyt szybko dorastaja :(
Tak poza tym to siostra mi wychodzi za maz, bede druhna xD
Konto usunięte: prawdopodobnie Lewcio będzie miał rodzeństwo w ilości sztuk dwie, przynajmniej na razie
Bedziesz miala blizniaki czy tylko plany na kolejna dwojke brzdacow?? :)
ps. wlasnie sie zorientowalam, ze dzisiaj chyba tlusty czwarek xD