massacre: a) ktory rudy wg Was najlepszy?
Szczerze? Żaden. Ale jak już to ten Emmy Stone.
massacre: b) ktora wg Was najlepiej wyglada w rudych wlosach?
Oczywiście Emma Stone, poza tym jest najładniejsza z tych wszystkich trzech które pokazałaś, więc pewnie nawet z garnkiem na głowie i przyodziana w kombinezon na tle tych dwóch pozostałych wyglądałaby najkorzystniej :D
massacre: c) macie moze jakas inna swoja gwiazde, ktora wg Was wyglada zajebiscie w rudym?
Nie... niektóre kobiety faktycznie ładnie wyglądają w rudych włosach i pasuje im to, ale zazwyczaj są to te, które mają ten kolor z natury, a nie uzyskany przez farbowanie. Poza tym nie podobają mi się zbytnio rude kobiety :) Mogą wyglądać korzystnie, ale nie zajebiście jak to określiłaś, bo
wg mnie ruda kobieta może być co najwyżej ładna, nie piękna :D To tylko moje zdanie, więc nie jest to żadna wyrocznia, żeby zaraz jakiś przedstawiciel (a raczej przedstawicielka) fotkowych intelektualistów mnie nie objechał(a), że jestem idiotką, bo wyrażam swoje zdanie, a on(a) twierdzi inaczej, tak jak ostatnio.
Dla mnie nawet gdyby Megan się zrobiła na rudo, straciłaby swój urok :D
massacre: d) jesli mialybyscie/ mielibyscie do wyboru tylko odcienie rudosci, jaki wybralybyscie/ wybralibyscie do Waszego typu urody? (zdjecia mile widziane)
Żaden. To jest jedna z tych rzeczy, co do których z pełną świadomością mogę się zarzec, że NIGDY NIGDY :D
Gdyby mi mieli łeb uciąć albo zabić, to jak już coś takiego: