styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 382
Kiniowska
  22 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: uwaga, sklejka, z twarzą i bez

Oesóóós jakie buty i torebka!!! :zakochany:
pijana
pijana
  23 października 2012
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 października 2012

Fajny outfit ale teraz juz wiem co mi zawsze paskudzi efekt - ta kurtka!!!! Wyglada na za dużą i odejmuje to co pod nią - a wyglądałaby pewnie zajebiscie bez niej.
I nie biadol na swoją figurę this time okej?
Bo wg mnie to wina kształtu kurtki a nie Twojego ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  23 października 2012

a skąd torba?

LaTuaOmbra
LaTuaOmbra
  24 października 2012

ale kombinowanie. A gdzie dobre dupeczki w obcisłych dżinsach i bluzeczce skąpej ? :> A te adidasiory z jęzorami, torby 100-litrowe, kiecki do kostek, mmmm :D

Pure
Pure
  24 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kobiety powyzej 170cm to nie kobiety tylko lochy

:-(

Konto usunięte
Konto usunięte: a wy co dupeczki? nadal ciezsze od swoich facetów xd?

Toż ja lżejsza o 30 kg i niższa o 20 cm. :ninja:

Kurduplu. :ziober2:
kedi
kedi
  24 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kiecki do kostek

miałam dziś założyć, zniechęciłeś mnie :and:
sol6
sol6
  24 października 2012
massacre
massacre: Wyglada na za dużą i odejmuje to co pod nią

bo ta kurtka za cholere nie pasuje do kieski, :]

Konto usunięte
Konto usunięte: pijana

buty masz chyba fajne, kolor ładny , możesz je pokazać w całości ?:)
JuIia
JuIia
  24 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale kombinowanie. A gdzie dobre dupeczki w obcisłych dżinsach i bluzeczce skąpej ? :>

dałabym ałtfit ale faping time bedzie :rotfl:
pijana
pijana
  24 października 2012
massacre
massacre: massacre

Ale ja nie biadolę nigdy, po prostu piszę jaką figurę mam, myślisz, że na taką łatwo znaleźć ciuchy ? Większość kurtek skórzanych to małe gówna niezakrywające nerek. To jest Polska, nie UK, tutaj znaleźć coś fajnego w rozmiarze 44 o niestandardowych proporcjach graniczy z cudem.
Konto usunięte
Konto usunięte: a skąd torba?

Wojas :tak: Ale kolekcja bodajże letnia albo i nawet jeszcze wiosenna
sol6
sol6: buty masz chyba fajne, kolor ładny , możesz je pokazać w całości ?:)

W google na każdym obrazku kolor jest inny :crylol: Ale pierwsze zdjęcie chyba najtrafniejsze (jeśli chodzi o mój monitor)

pijana
pijana
  24 października 2012

Once again

mirra20
mirra20
  24 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To jest Polska, nie UK, tutaj znaleźć coś fajnego w rozmiarze 44 o niestandardowych proporcjach graniczy z cudem.

podbijam sama szukam od dłuższego czasu czarnej skórzanej ramoneski i jedna wielka d... wszystko w uj krótkie, a ja nie mam już nastu lat, żeby brzuchem świecić:/
sol6
sol6
  24 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Once again

ładne.

podziwiam ludzi, którzy potrafią kupić buty na all, bez dotykania i przymierzenia, powaga.
Kombatant
Kombatant
  24 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak ide na zakupy XD widać koszyczek

Wygląda jakbyś wybierała się na ... grzyby :ziober2:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 października 2012

@Pijana, och Pijana niech Ci będzie... Ale jak chcesz sie ze mną całować to kurtkę zdejmij! ;)

@Mirra i dalej nic nie znalazłaś? Ja jestem bardzo zadowolona z tej z River Island - długość idealna bo zakrywa co trzeba a przy tym nie jest płaszczem :)
A i z tego co pamietam to i cenowo sie mieściła w Twoim budżecie na skórzaną kurtkę?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.