styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
asexualna
asexualna
  15 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie nic do niczego nie musi pasować, ani nikomu nie musi się podobać, wystarczy mnie ;-) Brokatowe rajstopy pewnie też nie pasują do Vansów, ale jakoś mnie to nie interere ;d

Taki stajl mówisz :lol:
sol6
sol6
  17 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pijana

nic do niczego nie pasuje, chaos. Spodenki, brokatowe rajstopy i buty, do tego kurtka:woot:
o Jezu.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 października 2012

a tak ide na zakupy XD

widać koszyczek :zakochany:

pijana
pijana
  17 października 2012
sol6
sol6: nic do niczego nie pasuje, chaos. Spodenki, brokatowe rajstopy i buty, do tego kurtka o Jezu.

Napisałam wyżej. Nie znoszę typowych, polaczkowych stylizacji typu "wszystko pod kolor i żeby się czasem nie wyróżnić" ;]
sol6
sol6
  17 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Napisałam wyżej. Nie znoszę typowych, polaczkowych stylizacji typu "wszystko pod kolor i żeby się czasem nie wyróżnić" ;]

no tak, myślę że jak w tym wyszłaś na ulicę na pewno się wyróżniłaś brakiem smaku i brakiem pomysłu. Coś okropnego :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: asexualna:Ta kurtka strasznie nie pasuje U mnie nic do niczego nie musi pasować, ani nikomu nie musi się podobać, wystarczy mnie ;-) Brokatowe rajstopy pewnie też nie pasują do Vansów, ale jakoś mnie to nie interere ;d

mi tez ta kurtka nie pasuje, nie z tego powodu, ze nie pasuje do reszty, ale robi z Ciebie (na tym zdjeciu przynajmniej) kogos o figurze Johnego Bravo - i o ile u faceta jest to jak najbardziej wskazane, u kobiety wyglada okropnie.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Abaddon
Abaddon
  17 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie widać wielkich, czarnych korali + koło południa miałam czapkę zimową, co wywołało dodatkową falę morderczych spojrzeń, bo było całkiem ciepło.

Fajna kurtka, fajne butki, najfajniejsze rajstopki xD
Wszystko jest ok, ubieraj się tak dalej i miej wyebane na zdanie innych d83ddc4c
Ważne że Ty się dobrze w tym czujesz :tak:
pijana
pijana
  17 października 2012
sol6
sol6: no tak, myślę że jak w tym wyszłaś na ulicę na pewno się wyróżniłaś brakiem smaku i brakiem pomysłu. Coś okropnego :)

Każdy może mieć własne zdanie, aczkolwiek kim Ty jesteś by oceniać kto ma wyczucie smaku w ubiorach, a kto nie ? Znaną stylistką, modowym guru ? Skoro tak fantastycznie się znasz na pewno sama ubierasz się niesamowicie, dlaczego nie wklejasz swoich stylizacji ? Boisz się krytyki ?
A pomysł był, właśnie taki, by nic do siebie nie pasowało i by ludzie mieli ból dupy, że sami nie mają odwagi się wyróżnić. I mieli, i mają, widzę to codziennie po spojrzeniach i po właśnie takich wypowiedziach pełnych tolerancji dla odmienności :-)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 października 2012

D. dupęczko kochana, ja jestem fashionistka i guru mody, recenzuje na żywo prosto z Londynu.
Do stylu Twego nie mam nic do zarzucenia, bo wszystko jest fajne... ale moze nie na Tobie? Lub nie na Twoja figurę? Nie chodzi mi tu o brak smaku, ale o krzywdzenie swojej sylwetki.
Tak, tak wiem jesteś jablkiem :) ale uważam ze mozna ładnie z jabłka optycznie zrobić klepsydre zamiast trapeza xx

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  17 października 2012
massacre
massacre: mi tez ta kurtka nie pasuje, nie z tego powodu, ze nie pasuje do reszty, ale robi z Ciebie (na tym zdjeciu przynajmniej) kogos o figurze Johnego Bravo - i o ile u faceta jest to jak najbardziej wskazane, u kobiety wyglada okropnie.

Bo mam taką figurę ? :woot: Przecież dobrze wiesz, że jestem szeroka u góry i wąska na dole, nie będę nosić dzwonów by sobie wyrównywać proporcje ani falban by dodać sobie bioder... Mam szerokie ramiona, wąskie biodra, małe cycki, płaską dupę, wielki brzuch, szczupłe nogi i naprawdę mi z tym dobrze; to, że podoba mi się klepsydra typu Penelope Cruz nie znaczy, że będę się próbowała do tego ideału dostosować wbrew mojemu stylowi...
Abaddon
Abaddon: Wszystko jest ok, ubieraj się tak dalej i miej wyebane na zdanie innych Ważne że Ty się dobrze w tym czujesz

No niestety to jest Polska, najlepiej ubrać się cała na szaro, czarno, brąz, w fasony rodem z lat 80-tych, bo przecież własny styl to zbrodnia :rotfl: Ale ja już się przyzwyczaiłam do komentarzy i spojrzeń, zazwyczaj olewam, bo jestem pewna siebie, zresztą - pozytywnych komentarzy jest o wiele więcej. Mi też się przecież może nie podobać czyjaś stylizacja, ale o brak smaku nikogo nie oskarżę, bo smak każdy ma swój własny i nic mi do tego...
sol6
sol6
  17 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Każdy może mieć własne zdanie, aczkolwiek kim Ty jesteś by oceniać kto ma wyczucie smaku w ubiorach, a kto nie ? Znaną stylistką, modowym guru ? Skoro tak fantastycznie się znasz na pewno sama ubierasz się niesamowicie, dlaczego nie wklejasz swoich stylizacji ? Boisz się krytyki ? A pomysł był, właśnie taki, by nic do siebie nie pasowało i by ludzie mieli ból dupy, że sami nie mają odwagi się wyróżnić. I mieli, i mają, widzę to codziennie po spojrzeniach i po właśnie takich wypowiedziach pełnych tolerancji dla odmienności :-)

Zagalopowałaś się z deka :) Spokojnie... . Pisze co myślę, ach , zapomniałam dodać wg mnie, lepiej. Tak, uważam że brakuje tu dobrego smaku , wygląda to tandetnie, wręcz kiczowato.
Dlaczego nie wklejam swoich, po co ? w jakim celu? Nie odczuwam takiej potrzeby. Ludzie tu wklejają, inni piszą co myślą. Mi się nie podoba Twój strój i pisze o tym:)
Jeżeli dla Ciebie to jest wyróżnianiem sie z tłumu, ok, Twoja sprawa. Ja w to nie wnikam, napisałam co myślę o zdjęciu :) Nie wiem po co się spinasz, wyluzuj z deka.
A c o do wyczucia smaku, to ma je Paulinessa :)
styka51
styka51
  17 października 2012

Wrzuciłabym swój outfit, ale poraziłaby Was moja zayebistość :tak:

:lol:

Felka
Felka
  17 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: widać koszyczek

i renifera:rotfl:
pijana
pijana
  17 października 2012

Z dziś, taki naszyjnik do takich butów, niebieska bluzka do rudej kurtki i torby, jak ja mogłam wyjść tak na ulicę, a jeszcze fioletowe skarpetki wyglądały zza butów, koszmar :nie:

sol6
sol6
  17 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pijana

no zobacz , jakie fajne zestawienie z tego wyszło

:) d83ddc4d

a niebieski z rudym wygląda pięknie,
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.