styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
pijana
pijana
  17 października 2012
massacre
massacre: D. dupęczko kochana, ja jestem fashionistka i guru mody, recenzuje na żywo prosto z Londynu.

:rotfl:
massacre
massacre: Do stylu Twego nie mam nic do zarzucenia, bo wszystko jest fajne... ale moze nie na Tobie? Lub nie na Twoja figurę? Nie chodzi mi tu o brak smaku, ale o krzywdzenie swojej sylwetki. Tak, tak wiem jesteś jablkiem :) ale uważam ze mozna ładnie z jabłka optycznie zrobić klepsydre zamiast trapeza xx

Tak jak pisałam, nie mam zamiaru z siebie klepsydry robić, poza tym to i tak wyglądałoby fatalnie, u mnie jakikolwiek pasek w talii odpada, a zwężenie w niej mam praktycznie zerowe, mogłabym sobie dodawać w biodrach ale tak jak mówię - nie mam takiej potrzeby. Ja tworzę strój i strój tworzy mnie, nie muszę się na siłę dostosowywać do standardów piękna...
sol6
sol6: Zagalopowałaś się z deka :) Spokojnie... . Pisze co myślę, ach , zapomniałam dodać wg mnie, lepiej. Tak, uważam że brakuje tu dobrego smaku , wygląda to tandetnie, wręcz kiczowato. Dlaczego nie wklejam swoich, po co ? w jakim celu? Nie odczuwam takiej potrzeby. Ludzie tu wklejają, inni piszą co myślą. Mi się nie podoba Twój strój i pisze o tym:) Jeżeli dla Ciebie to jest wyróżnianiem sie z tłumu, ok, Twoja sprawa. Ja w to nie wnikam, napisałam co myślę o zdjęciu :) Nie wiem po co się spinasz, wyluzuj z deka. A c o do wyczucia smaku, to ma je Paulinessa :)

Ależ ja jestem spokojna, po prostu piszę to, co myślę, a że słów używam takich, a nie innych - trudno. Widać od razu, że nie akceptujesz tego, co Ci się nie podoba i nie jesteś tolerancyjna no ale niestety to bardzo częste i muszę się przyzwyczaić. A skoro podoba Ci się styl Pauliny to nie dziwota, że mój nie - mamy totalnie odmienne style, jej jest stricte dziewczęcy, mój jest totalnie różnorodny, no ale najlepiej po jednym zdjęciu osądzić, że brak smaku i koszmar :tak:
pijana
pijana
  17 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mój jest totalnie różnorodny

I nie mam tu na myśli różnorodności w jednej stylizacji, a ogólną różnorodność stylu, bo ubieram się tak rozmaicie, że do jednego stylu po prostu nie da się mnie przyporządkować.
sol6
sol6
  17 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale najlepiej po jednym zdjęciu osądzić, że brak smaku i koszmar

Wróć. Napisałam chyba wyraźnie:wtf:
Oceniłam 1 foto a nie całokształt. Te zestawienie to totalny brak smaku wg mnie, przeciwieństwo Twojego następnego które jest całkiem fajne.
Po czym Ty wnioskujesz że jestem nietolerancyjna? :D
mmaryja
mmaryja
  17 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

wstyd się przyznać, ale w częstochowie nigdy nie byłam. dziwota mnie bierze bo z tego co piszesz twój strój jest wyróżniającym się, a u mnie w mieście co druga laska tak zapierdziela.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 października 2012
Felka
Felka: i renifera

renifer to wisi tam przez cały rok od kilku lat... :D
z 4 pack'a Pepsi :zakochany:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pijana: wstyd się przyznać, ale w częstochowie nigdy nie byłam. dziwota mnie bierze bo z tego co piszesz twój strój jest wyróżniającym się, a u mnie w mieście co druga laska tak zapierdziela.

porownujesz Czestochowe do Wawy? :Rotfl:
w Londynie pijana tez zniknelaby w tlumie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sol6
sol6
  18 października 2012
massacre
massacre: Londynie pijana tez zniknelaby w tlumie

podpisuje się pod tym :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 października 2012
massacre
massacre: w Londynie pijana tez zniknelaby w tlumie

u mnie tez.
mmaryja
mmaryja
  18 października 2012
massacre
massacre: porownujesz Czestochowe do Wawy?

nie porównuję, ale zaczęłam się zastanawiać jak wygląda przeciętna studentka w częstochowie i zgroza zajrzała mi w oczy. nawet nie chcę wiedzieć;)
massacre
massacre
  18 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie porównuję, ale zaczęłam się zastanawiać jak wygląda przeciętna studentka w częstochowie i zgroza zajrzała mi w oczy. nawet nie chcę wiedzieć;)

ja w Polsce mam tylko porownanie miedzy Trojmiastem i Poznaniem i niby Trojmiasto male nie jest, to jesli chodzi o styl i outfity ogromna roznica miedzy Gdynia, Gdanskiem a takim Poznaniem. W Poznaniu dziewczyny fajne, zadbane, oryginalne, widac ze cos tam z moda kombinuja...Trojmiasto z kolei takie jakie bylo w latach 90-tych takie jest i teraz :and:
Nie wiem czy sie ludzie zatrzymali w czasie czy co...?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Felka
Felka
  18 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z 4 pack'a Pepsi

wiedzialam ze skądś go kojarze :D
denatka
denatka
  20 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak wygląda przeciętna studentka w częstochowie

Normalnie:ziober2: Spódnica za kostki, sandały, ale broń boże żeby gołe stopy było widać, dlatego zakładamy skarpetki, zakryte ramiona, różaniec na szyi i książeczka do nabożeństwa w ręce:ziober2:
WilczeLyko
WilczeLyko
  21 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Normalnie Spódnica za kostki, sandały, ale broń boże żeby gołe stopy było widać, dlatego zakładamy skarpetki, zakryte ramiona, różaniec na szyi i książeczka do nabożeństwa w ręce

Zapomniałaś o włosienicy i pokutnym pejczu Justyś :ninja:.
Paulinessa
Paulinessa
  21 października 2012

uwaga, sklejka, z twarzą i bez :rotfl:

massacre
massacre
  21 października 2012

W końcu jakis outfit, który MI sie spodobał ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.