Co myślicie o zalegalizowaniu marihuany w Polsce? :P
lista tematów
Legalizacja Marihuany strona 3 z 3
niektórzy potrafią przedstawić swoje racje tylko poprzez zdyskredytowanie oponenta jak widać. a czy wpływa na rozwój? każdy reaguje inaczej. niektórzy są wybombani z energii i są w stanie po paleniu tylko leżeć i się śmiać. osobiście znam taki przypadek że kumpel na studiach miał kłopot z jakimś bardzo skomplikowanym wzorem matematycznym czy tam fizycznym. kilka studenckich głów długo łamało sobie głowy jak go rozgryźć. nagle wpadli studenci na pomysł by zajarać. i wtedy usiedli do wzoru i co się stało? skrócili w jakiś sposób ten wzór że był bardzo prosty.i nikt nie potrafił wyjaśnić jak to zrobili. jeśli w taki sposób palenie potrafi uprościć aspekty życiowe to ja nie mam nic przeciwko
Konto usunięte: osobiście znam taki przypadek że kumpel na studiach miał kłopot z jakimś bardzo skomplikowanym wzorem matematycznym czy tam fizycznym. kilka studenckich głów długo łamało sobie głowy jak go rozgryźć. nagle wpadli studenci na pomysł by zajarać. i wtedy usiedli do wzoru i co się stało? skrócili w jakiś sposób ten wzór że był bardzo prosty.i nikt nie potrafił wyjaśnić jak to zrobili. jeśli w taki sposób palenie potrafi uprościć aspekty życiowe to ja nie mam nic przeciwko
Na siłę doszukujesz się zbawiennej mocy. Przy każdej pracy umysłowej trzeba sobie co jakiś czas robić przerwę, nie koniecznie na zajaranie trawy, ale ludzki mózg potrzebuje przerw by zachować wydajność.
może to wy szukacie mocy niszczącej. ja mam same przykłady pozytywne. a znam ludzi jarających od kilkunastu lat
być może był to zbieg okoliczności ale pewności nikt mieć nie możemoże i jestem ale tacy też chcą żyć :pa mówiłem o klientach którzy nie mieli dnia bez jarania. więc ten atak pokazał że kuba92762 atakuje tylko dla samego ataku
aha to dobrze czyli nie mnie bo nawet nie wiem co to za film :) może pora wykazać się swoją wiedzą a nie atakować jej brak u innych ;)
tak czy inaczej jestem za legalizacją. ludzie powinni mieć wybór. tak w zażywaniu czego chcą jak i wielu innych sprawach :D
Konto usunięte: tak czy inaczej jestem za legalizacją. ludzie powinni mieć wybór. tak w zażywaniu czego chcą jak
Ja również . Każdy ma prawo o własnego zdania i to szanuję , ale nie hipokrytów jakich jest większość w społeczeństwie
Dla ciebie jeszcze się nie zaczął żaden rozwój intelektualny nawet czysty tlen ci nie pomoże
Nikt już nawet w mediach nie przypisuje trawie jakiś drastycznych następstw spożywania.Ja również znam i na pewno nie należą do elit ani intelektualnych ani finansowych.I wyciągnąłeś ten wniosek na podstawie tego że nie jestem zwolennikiem trawy, ciekawe.
Najśmieszniejsze jest to jak walczycie o legalizacje, jak by ważniejszych problemów nie było, a śmieszność potęguje wiek przeciętnego wojownika o legalizację. Dorośniecie, przestaniecie brać na trawę od rodziców to większości z was przejdzie... potwierdzone info.
Konto usunięte: Dla ciebie jeszcze się nie zaczął żaden rozwój intelektualny nawet czysty tlen ci nie pomoże
Najśmieszniejsze jest to jak walczycie o legalizacje, jak by ważniejszych problemów nie było, a śmieszność potęguje wiek przeciętnego wojownika o legalizację. Dorośniecie, przestaniecie brać na trawę od rodziców to większości z was przejdzie... potwierdzone info.
Konto usunięte: przestaniecie brać na trawę od rodziców to większości z was przejdzie... potwierdzone info.
z własnego doświadczenia mam rozumieć? :p
a ja znam też niepalących którzy nie należą do tych elit i co ? nie przekonuje mnie to :)