JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  14 września 2012 (pierwszy post)

Ten, no. Od czego ja miał zacząć...

A! Temat jest wstępny i wprowadzić ma Was w mój pomysł. Chcę przeprowadzić ankietę, która na przestrzeni dwóch tygodni wyłoni siedem najlepszych filmów, z niżej wymienionych gatunków. Gatunków jest masa, ale wybrałem te najbardziej popularne. Podstawą wykonania projektu jest wysłanie do mnie wiadomości z najlepszymi Waszym zdaniem produkcjami (tutaj link bezpośredni do mojej skrzynki wiadomości). Można wymienić maksymalnie trzy ulubione filmy z gatunku. Listę ogłoszę na koniec bieżącego miesiąca, uwzględniając kolejność najczęściej wymienianych filmów - malejąco.
Jeśli lista będzie miała znaczną większość pojedynczych głosów na dany film, wyłonię te, które wymieniane były minimum dwa razy. Nie wiem jak to będzie wyglądało dokładnie, dlatego wolę zachować nacisk na sens tworzenia rankingu, zachowując treść i jego ścisły sens, a nie formę jako taką, aby długa lista była. Chodzi o te Wasze NAJ.

Oto lista gatunków rankingu:
1. Najlepsze Dramaty
2. Najlepsze Komedie
3. Najlepsze Thrillery
4. Najlepsze Horrory
5. Najlepsze Akcji
6. Najlepsze Fantastyki
7. Najlepsze Animowane

Strobista
Strobista
  17 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: taka tam baja

szczerze powiedziawszy to za pierwszym razem przestraszyem sie konkretnie-serio:P dawno nie ogladalem horroru na ktorym bylbym tak "obsrany" :D

JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: Skoro mowisz za siebie, to smialo. Nikt nie broni wykonac takiego planu ;)

nie mowie za siebie bo to kto co oglada mnie mało interesuje. ale skoro robisz jakies ankiety czy cos to sie troche postaraj...
Hoshiko
Hoshiko
  17 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dawno nie ogladalem horroru na ktorym bylbym tak "obsrany" :D

ja ostatnio ''obsrałam się'' na Czarnobyl.Reaktor strachu. ale oglądając to drugi raz to nie wiem co mnie tam straszyło :tak:
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  17 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to sie troche postaraj

Masz ze mna wojenny topor za te slowa. Pamietaj, ze ten sie nie myli, kto nic nie robi. Po poscie Mundiego wyraznie cos zaznaczylem. Nie lubie taniego hejtu.
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  18 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mowie za siebie bo to kto co oglada mnie mało interesuje

Tak sobie mysle... polemika nie ma sensu. Zwlaszcza jesli ktos publicznie nie mowi za siebie. Zgloszenia ciagle przychodza i jakos nikt nie narzeka :)
Dye
Dye
  18 września 2012
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: 1. Najlepsze Dramaty 2. Najlepsze Komedie 3. Najlepsze Thrillery 4. Najlepsze Horrory 5. Najlepsze Akcji 6. Najlepsze Fantastyki 7. Najlepsze Animowane

1. Hotel Ruanda; Lolita
2. Gdzie jest Fred; Wyścig szczurów; Goście goście
3.Eksperyment; Kanibal z Rotenburga
4. Rec;
5.---
6. Thor; John Carter, Władca pierścieni
7. Król lew; Epoka lodowcowa, Czerwony kapturek- prawdziwa historia
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 374
Kiniowska
  18 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też dobre

Uwielbiam scenę, jak Reynolds gada z tą babką w pokoju dzieci, wbija golusieńki Bateman ze "sprzętem" w garści i uradowany woła "(stary), masz/mam piegi pod jajami!". :lol2:

Dye
Dye: "Pozory mylą.." powiedział jeż schodząc ze szczotki ryżowej.

Dobre! :crylol:
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: Można wymienić maksymalnie trzy ulubione filmy z gatunku.

To ja dodam jeszcze. :) A jak w jakimś gatunku nie podałam filmu, to w innym mogę podać więcej? :ninja:
Strobista
Strobista
  18 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja ostatnio ''obsrałam się'' na Czarnobyl.Reaktor strachu. ale oglądając to drugi raz to nie wiem co mnie tam straszyło

nie wiem co za pierwszym razem Cie tam wystraszylo:) ale ja mialem tak samo z paranormal-ogladalem drugi raz i zero strachu...

JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: Masz ze mna wojenny topor za te slowa

Hoshiko
Hoshiko
  18 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem co za pierwszym razem Cie tam wystraszylo:)

chyba tylko klimat tego miasta w nocy.. po tym filmie jeszcze bardziej chce tam pojechać :tak:
Hoshiko
Hoshiko
  18 września 2012
Kiniowska
Kiniowska: Uwielbiam scenę, jak Reynolds gada z tą babką w pokoju dzieci, wbija golusieńki Bateman ze "sprzętem" w garści i uradowany woła "(stary), masz/mam piegi pod jajami!".

a wszystko zaczęło się od sikania do fontanny :lol: ;D
Strobista
Strobista
  18 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba tylko klimat tego miasta w nocy.. po tym filmie jeszcze bardziej chce tam pojechać

tez mam(albo miałem) zamiar ale ostatnio to juz rzygam pustostanami:and:
Hoshiko
Hoshiko
  18 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tez mam(albo miałem) zamiar ale ostatnio to juz rzygam pustostanami

mi nie przeszło , tylko nie ma z kim bo wszyscy się srają promieniowania :tak:
Strobista
Strobista
  18 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi nie przeszło , tylko nie ma z kim bo wszyscy się srają promieniowania

debile...naogladali sie jakis propagandowych filmów i pieprzą glupoty...jak nie beda zarli trawy lisci i zwierząt i pili wody to nic im nie bedzie... sam bym sie tam przejechal ale nie chce bo rzygam juz Urbexem.
Hoshiko
Hoshiko
  18 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: .naogladali sie jakis propagandowych filmów i pieprzą glupoty...jak nie beda zarli trawy lisci i zwierząt i pili wody to nic im nie bedzie...

właśnie.. większość tego syfu wsiąknęło głęboko w glebę :tak:
najśmieszniejsze jest to ,że w programie wycieczki jest zjedzenie tam obiadu :crylol:
Strobista
Strobista
  18 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: najśmieszniejsze jest to ,że w programie wycieczki jest zjedzenie tam obiadu

ale w zonie? czy gdzies w kjowie?
Hoshiko
Hoshiko
  18 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale w zonie? czy gdzies w kjowie?

w Kijowie tylko nocleg a obiad w Czarnobylu :lol: + spacer w okolicach reaktora :lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.