Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 6 z 377
Rafa - kurde liczyłem na jakies głupie cycate panienki jak w Piranii a tu lipa ni ma
jak na moje nerwy - film mimo swojej przewidywalności trzymał mnie w napięciu
"Czarny czwartek" zrobił na mnie wrażenie. Do tej pory nie mogę pojąc dlaczego tyle lat odbywały się walki o nasz kraj, a później strzelano do siebie z powody buntu o podwyżki. Musze pochwalić, ponieważ dawno nie obejrzałam polskiego filmu, który by mi się spodobał.
Niepokonani - ponad dwie godziny dobrego dramatu :) jeden z lepszych filmów jakie obejrzałem w tym roku, aż mi się dziewczyna ze wzruszenia na końcu popłakała :P
Boxing Helena.
obejrzane tylko ze względu, że to debiut reżyserki córki Lyncha. potencjał to może ona i ma, ale w tym filmie nie wykorzystała go.
nuda, nudna, nuda.
Krolowa potepionych- swietna muzyka, fabula na podstawie ksiazki Ann Rice, tej samej, ktora napisala Wywiad z wampirem i kilka innych czesci sagi:)
Fading of the Cries - film indie, stylowo podobny do Ink. Bardzo fajnie się go oglądało, jak widać kino niemainstreamowe ma się dobrze.
KILL IT WITH FIRE.
Taki alternatywny. :D
Dobra, ja sobie obejrzałem Starship Troopers po wieeelu wieeelu latach.
Jakoś wcześniej nie zauważyłem, że grał tam Barney, w dodatku postać z podobnym charakterem co w każdym innym filmie/serialu. Also, nie pamiętałem w ogóle pierwszej połowy tego filmu.
No i czemu ten koleś calował się tylko z tą brzydką (miała koszmarne brwi), skoro leciała na niego pieniężna ruda suka. Jak się opamiętał było już too late. :(
Przecież Ink się Tobie podobał
http://www.youtube.com/watch?v=66WvMkryc2A
Zobacz zwiastun, film jest świetny