Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 2 z 377
To samo centrum handlowe + lustra. :D
Moja matka była w kinie i się jarała, to myślałem, że fajne. Najwyraźniej moja matka ma zrypany gust + lubi Jacka tak samo jak ja.
ostatnio zdecydowanie za dużo tego badziewia puszczają
A z ostatnio obejrzanych u mnie:
"Fish tank" i "Miłość Larsa"
Pierwszy dobry dla ludzi lubiących takie typowe filmy o dorastających nastolatkach, buncie, problemach z rodzicami etc. w komplecie seks małolatki z facetem jej matki
Drugi obejrzałam bo miałam ochotę na głupawą komedię, przeczytałam, że jest o gościu, który układa sobie życie z gumową lalką kupioną w internetowym sexshopie. Nie trafiłam, bo okazało się, że do głupawych ten film nie należy i więcej ma wspólnego z dramatem niż komedią, niemniej - polecam, bo jest mocny.
też mam lustra i jestem powiązana z filmem :D
Jezus: Moja matka była w kinie i się jarała, to myślałem, że fajne. Najwyraźniej moja matka ma zrypany gust + lubi Jacka tak samo jak ja.
Jak się wybitnie lubi jakiegoś aktora, to się czasami przymyka oko :-)
Ale jakbym poszła do kina, żałowalabym.
Basia: A z ostatnio obejrzanych u mnie:
"Fish tank" i "Miłość Larsa"
Pierwszy dobry dla ludzi lubiących takie typowe filmy o dorastających nastolatkach, buncie, problemach z rodzicami etc. w komplecie seks małolatki z facetem jej matki
Drugi obejrzałam bo miałam ochotę na głupawą komedię, przeczytałam, że jest o gościu, który układa sobie życie z gumową lalką kupioną w internetowym sexshopie. Nie trafiłam, bo okazało się, że do głupawych ten film nie należy i więcej ma wspólnego z dramatem niż komedią, niemniej - polecam, bo jest mocny.
Czasami można się przejechać oceniając film
Raz oglądałam film, który miał być dobry, a nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać - typ jeździł kombajnem i kosił na polu kosmitów
"Miłość - Zawiłość" - rosyjska komedia o tym jak znudzone małżeństwo idzie do poradni, po czym następnego ranka budzą się zamienieni ciałami. Ubaw po pachy i z morałem :-)
"RED" - dobra obsada, całkiem zabawny
"Jestem bogiem" - nietypowy, fajny ale czuję niedosyt. Tak jakbym sam mógł lepiej wykorzystać temat narkotyku podnoszącego IQ.
"Maczeta" - zabawny, brutalny i fajne laseczki - jednym słowem: relaks
tylko moment jak wyskakuje skuterem podczas wybuchu i z powietrza wszystkich rozwala
plus jak Lohan tym uzi chyba wytrąca wszystkim broń z rąk był ponad moje siła
ale sam film ujdzie.. jeśli podchodzi się do niego od początku jak do pastiszu
jak widziałeś Noche Libre to i zobacz Guliwera
...Ignorance is bliss...
Ja oglądałem jedynkę pod wpływem w nocy, a potem szedłem do kibla i co chwilę patrzyłem w lustro czy się nic nie dzieje podejrzanego.
Konto usunięte: Jak się wybitnie lubi jakiegoś aktora, to się czasami przymyka oko :-)
Ale jakbym poszła do kina, żałowalabym.
Dooobra, obejrzę bo lofciam Blacka.
Oglądałem, dobre. :P
Tylko czy Brus w każdym filmie musi grać glinę/byłego glinę?
Też mnie to kusiło, ale nie ściągnąłem.
albo niedokładnie czytając opisy jak w moim przypadku ale tu akurat przejechałam się pozytywnie :)
Wiedziałam :D Ale nie oczekuj cudów, cycków ani psiochy nie widać, a panna ma tłuste włosy, tak że można by je wycisnąć i smażyć na tym frytki :D
No, to mnie dobiło. Aż na głos powiedziałem "nie no bez jaj".
No, to też.
I to, że oni cały czas strzelali a nikt nie obrywał. Taka strzelanina na otwartym polu skończyłaby się po minucie.
Już zdecydowałem, że obejrzę.