Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 372 z 377
Ziemia: Avengers Endgame - Nie miałam żadnych oczekiwań idąc na ten film i ostatecznie jestem zadowolona, choć może był kapkę zbyt długi. Oczywiście się popłakałam. xD Spodobała mi się postać Ant-mana, muszę obczaić.
kiedy Kapitan po 22 filmach wypowiada słowa Avengers!!! Assemble!!!!!! - to jest po prostu magia
Smętasz dla Zwierzaków - przyjemne, chociaż dość uproszczone w porównaniu do książki
Diablo - wyścig o coś tam--- eeee z sentymentu dla Forda Capri nie zgnoję tego filmu
Happy Death Day 2U - ujdzie ale pierwsza cześć znacznie lepsza
...Ignorance is bliss...
RexMundi: kiedy Kapitan po 22 filmach wypowiada słowa Avengers!!! Assemble!!!!!! - to jest po prostu magia
Nie oglądałam aż tylu. :-D
A jak w porównaniu do poprzedniego filmu? Bardzo lubię starą adaptację mimo że efekty się tam mocno postarzały, delikatnie mówiąc. :D
Ziemia: A jak w porównaniu do poprzedniego filmu? Bardzo lubię starą adaptację mimo że efekty się tam mocno postarzały, delikatnie mówiąc. :D
ciężko mi ocenić bo to jest jednak przepaść techniczna i wiekowa ( moja)
do starszych "horrorów" mam po prostu sentyment i zawsze będą dobre
może hmmm-- w tej nowej liczyłem że będzie ciut straszniej
...Ignorance is bliss...
Calusieńki nowy sezon (4) serialu "Lucyfer".
Ubolewam, że tak szybko zleciały te odcinki (tylko 10), mam niedosyt po ostatnim. Fajnie, że w końcu pokazali oblicze Lucyfera oraz to że jednak nie jest nieczułym myślącym tylko o sobie diabłem.
Na duży plus, że netflix to przejął, różnica między poprzednimi sezonami gdzie już zaczynało się to robić nudne jak flaki z olejem a tym nowym jest kolosalna, wciągnęło mnie strasznie.
10/10 :)
Ubolewam, że tak szybko zleciały te odcinki (tylko 10), mam niedosyt po ostatnim. Fajnie, że w końcu pokazali oblicze Lucyfera oraz to że jednak nie jest nieczułym myślącym tylko o sobie diabłem.
Na duży plus, że netflix to przejął, różnica między poprzednimi sezonami gdzie już zaczynało się to robić nudne jak flaki z olejem a tym nowym jest kolosalna, wciągnęło mnie strasznie.
10/10 :)
Why.
I tak w sumie mogę podsumować cały 8 sezon Gry o Tron. Powtarzającym się, przy niemal każdym odcinku "why" (drugi odcinek mi się podobał jedynie). Na plus muzyka i wizualnie ładnie. Cały hajs ewidentnie poszedł na dwa ostatnie odcinki.
Nie wybaczę Jaimiego.
Ziemia: I tak w sumie mogę podsumować cały 8 sezon Gry o Tron. Powtarzającym się, przy niemal każdym odcinku "why" (drugi odcinek mi się podobał jedynie). Na plus muzyka i wizualnie ładnie. Cały hajs ewidentnie poszedł na dwa ostatnie odcinki.
Nie wybaczę Jaimiego.
pierwsze dwa odcinki były znośne - ale dalej to juz leciał taki absurd że po prostu ręce opadają
=========
Underdog - taki troszkę Wojownik tylko w biedniejszej oprawie KSW
The Pool - Tajlandzka produkcja - dwoję ludzi utknęło w pustym basenie bez drabinki za to z aligatorem - eee takie se
...Ignorance is bliss...
Störst av Allt (Ruchome Piaski) - Motyw szkolnej strzelaniny i procesu zamieszanej w to nastolatki od jej perspektywy. Podobało mi się.
Small Crimes - Na ukojenie po zje..iu mi postaci Jaimiego włączyłam sobie film z Nikolajem. W sumie podobny motyw - zły pan chce być lepszym panem. A co z tego wyszło... Oglądało mi się momentami ciężko, chociaż do nie umiem powiedzieć czemu, bo chyba ogólnie film spoko.
Small Crimes - Na ukojenie po zje..iu mi postaci Jaimiego włączyłam sobie film z Nikolajem. W sumie podobny motyw - zły pan chce być lepszym panem. A co z tego wyszło... Oglądało mi się momentami ciężko, chociaż do nie umiem powiedzieć czemu, bo chyba ogólnie film spoko.