RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 czerwca 2009 (pierwszy post)
Witam

FILMY
(polecane, szukane, opinie..itd.)

Widziałeś/aś ostatnio dobry film ?
Chcesz go polecić innym ?
Szukasz filmów ?
W tym temacie masz szanse zareklamować film innym
i znaleźć to co polecają inni

Chcesz wyrazić swoją opinie na temat któregoś filmu
w tym temacie masz okazje podzielenia sie swoimi spostrzeżeniami

Nie pamiętasz tytułu filmu którego szukasz ?
umieść krótki opis i czekaj... cierpliwości ktoś Go na pewno widział

ZASADY

- wstawiamy najwyżej dwa filmy z krótkim opisem o czym są
(można dodać własne spostrzeżenia )
- Proszę o nie wypisywaniu listy np. 50 filmów co są kÓl
- Proszę nie "nabijać" niepotrzebnych postów
( piszemy tylko o filmach i naszych opiniach na dany film )
- za zbędne posty nagrodą będzie :ban:
- Nie "obrażamy" innych forumowiczów
(każdy ma prawo lubić to co chcę, uszanujmy gust innych)
- Filmy proszę prezentować TU a nie odsyłać linkami do innych stron

Proszę stosować się do tych zasad lub :ban:

Pozdrawiam
...Ignorance is bliss...
79AsonUnique79
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 1
79AsonUnique79
  21 lutego 2011

22 Bullets - L`immortel
Opis : Jean Reno , ojciec chrzestny mafii z Marsylii, zdrada ,zemsta......
http://www.youtube.com/watch?v=HtYZ7ooMG5o&feature=related

I`m Not Trying To Save HipHop,I`m Trying To Save My Son From OnomatoPeja....the Saga Continues .....http://www.youtube.com/watch?v=sBFx74laoGc

RexMundi
RexMundi
  27 lutego 2011

127 Godzin

Konto usunięte
Konto usunięte: Najnowszy film Danny'ego Boyle'a, wyróżnionego Oscarem za "Slumdog. Milioner z ulicy", to ekranizacja książki Arona Ralstona. Dramatyczne przeżycia młodego alpinisty, który podczas samotnej wędrówki zostaje uwięziony w rozpadlinie skalnej w niedostępnych górach Utah i jest zmuszony do desperackiej walki o przetrwanie

Lubie takie historie i podziwiam takich ludzi
plus ciekawe zdjęcia i dobra gra Franco
...Ignorance is bliss...
pucici
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 1
pucici
  3 marca 2011

ciekawi mnie wasza opinia co do filmu Mr Nobody

nigdzie go nie moge obejrzeć na online

warto szukać , albo ściągać ?

kkaasss
kkaasss
  6 marca 2011

GWIAZDY ONLINE _PL pOlecam porataL ! Wejdź i Sprawdź jeśli interesuje Cię życie gwiazd !

Kalida
Kalida
  8 marca 2011
pucici
pucici: ciekawi mnie wasza opinia co do filmu Mr Nobody nigdzie go nie moge obejrzeć na online warto szukać , albo ściągać ?

tez go szukam
szukam... i szukam w koncu go znajde :evil:
znajomy ogladam i twierdzi ze film fajny
wydaje mi sie ze jest warty sciagania :)
ShittyChicken
ShittyChicken
  8 marca 2011

Mam ochotę na jakiś film typu Leon Zawodowiec. Rozchodzi mi się o relacje gangsterki i uczuć, lub coś w stylu Donnie Darko, gdzie skończyłam z kilkugodzinnym otępieniem i refleksjami. Ma ktoś jakieś propozycje?:-)

SkrapiiiKoKo
SkrapiiiKoKo
  9 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam ochotę na jakiś film typu Leon Zawodowiec. Rozchodzi mi się o relacje gangsterki i uczuć,

22 Bullets
szybkiszmalbenzyna
szybkiszmalbenzyna
  9 marca 2011

całkiem przyjemny film jak na azjatyckie kino, którego entuzjastą nigdy nie byłem : D
Yuui
Yuui
  10 marca 2011
pucici
pucici: ciekawi mnie wasza opinia co do filmu Mr Nobody nigdzie go nie moge obejrzeć na online warto szukać , albo ściągać ?

z 2009 roku?
chcesz link? daj znać na pw ;))

Szukam filmu który opowiada o parze, która pokochała kawałek drewna.
Za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu... pomocy ;(
RexMundi
RexMundi
  20 marca 2011

odświeżam

...Ignorance is bliss...
ichabod
ichabod
  22 marca 2011
The Sunset Limited

Konto usunięte
Konto usunięte: Ekranizacja sztuki Cormaca McCarthyego, autora takich bestsellerowych powieści jak To nie jest kraj dla starych ludzi czy Droga. W The Sunset Limited Jackson wcieli się w rolę mężczyzny, który ratuje innego faceta (Jones) przed samobójstwem. Czyn ten staje się początkiem zagorzałej ideologicznie dyskusji jaką będą toczyć na temat wartości ich życia.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  26 marca 2011
RexMundi
RexMundi: Lubie takie historie i podziwiam takich ludzi plus ciekawe zdjęcia i dobra gra Franco

W 100% się zgadzam!

The Fighter

Konto usunięte
Konto usunięte: Film opowiada historię boksera wagi półciężkiej, Irlandczyka Micky'ego Warda i jego dążenia do zdobycia tytułu mistrza świata. W drodze na sam szczyt pomaga mu jego przyrodni brat, Dicky, były bokser a teraz trener, który wcześniej był bliski dyskwalifikacji za spożywanie narkotyków i konflikty z prawem.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
RAV79
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 2
RAV79
  27 marca 2011

" QUARANTINE " polecam na samotne wieczory ............
http://www.youtube.com/watch?v=KoBh5S_aWwk
Film z 2008 roku .

RexMundi
RexMundi
  29 marca 2011

Gliniarze z Brooklynu

Konto usunięte
Konto usunięte: Reżyser Antoine Fuqua (Dzień próby) przedstawia tydzień z życia trzech policjantów w nowojorskim Brooklynie. Zmęczony i rozczarowany służbą w policji Eddie (Richard Gere) ma przed sobą ostatnie siedem dni pracy przed emeryturą. Za swoje podejście nie jest lubiany przez kolegów i ma problemy ze szkoleniem nowych funkcjonariuszy. Pracujący w wydziale antynarkotykowym Sal (Ethan Hawke) z policyjnej pensji nie jest w stanie zapewnić godnego życia swojej żonie i dwójce dzieci. Będące na wyciągnięcie ręki brudne pieniądze coraz częściej stanowią dla niego trudną do odparcia pokusę. Tango (Don Cheadle) działa pod przykrywką w gangu handlarzy narkotyków, któremu przewodzi Caz (Wesley Snipes). Chce wrócić do normalnej policyjnej pracy, ale mimo próśb przełożeni zwlekają z jego przeniesieniem. Każdy z tych trzech mężczyzn poświęcił wiele dla policyjnej służby i każdy zostanie poddany życiowej próbie, stając przed trudnym wyborem.
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  31 marca 2011

We Are Marshall / Męski sport

Opis filmu:

Film opowiada poruszającą i autentyczną historię, jaka miała miejsce w Huntington, miasteczku w Zachodniej Wirginii, słynącym z bogatych tradycji futbolu uniwersyteckiego. Przez dziesiątki lat zawodnicy, trenerzy, fani i rodziny współtworzyli i dopingowali drużynę Marshall University, "Thundering Herd". Dla zespołu i całej społeczności futbol to coś więcej niż sport, to sposób na życie. Jednak pewnej nocy w roku 1970, wracając do Huntington po meczu w Północnej Karolinie, 75 osób, w tym członkowie drużyny futbolowej i zespołu trenerskiego Marshalla zginęli w katastrofie samolotu. Ci, którzy ocaleli, oraz opłakujące swych najbliższych rodziny próbowały poradzić sobie z tą dotkliwą stratą. Nadzieję i siłę odnalazły dzięki Jackowi Lengyelowi, młodemu trenerowi, który postanowił odbudować uniwersytecką sekcję futbolową, a tym samym przyczynił się do zabliźnienia ran społeczności.

bardzo fajny film, polecam :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.