Czemu kobiety gdy mają kogos szukają nowych?
Kobiety strona 3 z 6
Raczej bogata osoba nie naklei na tanie auto :) a widziałam na takich szrotkach 10+
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
@anfet: znam takiego co ma piątkę dzieci, taki obibok, żonka również i za wypłaconą kasę kupili sobie nowy telewizor żeby mecze w 4K oglądać. To jest właśnie patologia. Bo jeżeli rodzice biorą 500+ i zamiast przeznaczyć je na dzieci, to wydają na własne potrzeby, a dzieci jak chodziły głodne, brudne, niedomyte , tak i nadal chodzą no to wybacz, ale inaczej nie można tego nazwać. Pisiory zafundowali Polsce rozmnażanie patologii, zamiast ludzi mądrych i przedsiębiorczych, będzie rodziło się coraz więcej tych mniej inteligentnych. Słyszałem od takiej starszej osoby, że kiedyś za komuny rodziło się więcej dzieci, gdyż ludzi porostu było na nie stać. A teraz? Większość obywateli pracuję za najniższą krajową ledwo co wiążą koniec z końcem, emeryci przymierają głodem, a poza tym redystrybucja pieniędzy przez opresyjny aparat państwa jest niemoralną agresją wymierzoną w ciężko pracujących podatników. Teraz już w sklepach z dnia na dzień ceny żywności rosną jak szalone, a co to będzie za 5 lat, aż strach pomyśleć. No ale to nic w końcu jest 500+ one wszystkich wyżywi
A łyżka na to nie możliwe!
Za komuny mało kto miał TV a jedynie radio a jedyną rozrywką było Picie wódy i ruchanie...a i owszem kasa była ale w sklepach tylko ocet
O tu się muszę zgodzić, też mam takie odczucia. Nikt normalny dziecka sobie nie robi dla 500+, i niestety część ludzi powinna poważnie przemyśleć czy ich na dziecko stać, czy mają mieszkanie/dom czy żyją w godnych warunkach, czy stać ich na ponoszenie nie małych kosztów związanych z wychowaniem potomka. Jeżeli wiecznie im brakuje, żyją na kredytach nie ma co do garnka włożyć to serio dzieci mieć nie powinny.
Nie tak do końca, emeryt który pracował te 40 lat, uczciwie płacił składki, nie pracował za najniższą krajową (chociaż nie wiem czy kiedyś coś takiego istniało jak minimalna pensja, kojarzę dopiero że było 1100 zł min) nie żyje dziś najgorzej
Żyłam bez 500+ i bez niego dalej mogę żyć, biorę tylko dlatego że i tak mi rząd to zabierze w podatku dochodowym przy rozliczeniu PIT, prawa rynku, zarabiasz zabierzemy więcej. Natomiast mimo że urodziłam dziecko w 2017 a na bobasa czekaliśmy kilka lat nie była to decyzja związana z tym że ktoś mi da 500+, becikowe czy ulgę na dziecko. 500 i owszem mam od 3 miesięcy natomiast reszty nigdy się nie doczekam :)
Jeszcze trzeba było w którym sklepie jest ocet :P bo nie zawsze w spożywczym był, była kasa nie było produktów :) ale pewex do dziś pamietam, miałam z tego przybytku pierwsza lalkę barbi z matela kosztowała 5 dolarów
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
damian, generalnie zgadzam sie z twoim podejsciem do 500+, ale od dzieci sie odp*****. to, ze ktos tak a nie inaczej je wychowuje, to jego sprawa, odpowiada za nie i utrzymuje. z glodu nie umieraja, a ze czesto nie maja najnowszych telefonow, czy jakis smiesznych butow key westa, za ktore normalny czlowiek nie da wiecej niz 50 pln, to trudno. nie wszyscy musza miec po rowno.
No comment