Pani tłumaczy: https://youtu.be/4ioLR-2DoGw?t=58
Pan tłumaczy: https://youtu.be/mIOY2ezMy9A?t=50
Potężne ciosy w serduszka każdego spermiarza i białorycerza o feministkach nie wspominając
Czy facet nie powinien nigdy uderzyć kobiety? strona 7 z 10
Życzę ciężkiej ręki-odrzekł, po czym położył bicz przy jej tęgim udzie. Wypiął się tak mocno, aż mu coś w krzyżu łupło i z pokorą wtopił nos w podłogę. Tak będzie dobrze?- spytał z ciekawości :)))
A odnoście szacunku do kobiet, To powiem tak: nie ma tu żadnych świętości, kobieta jest niczym innym, jak małowartościową pchłą w tym społeczeństwie. Mężczyzn trzeba szanować, chwalić i na rękach nosić, bo dzięki ich zaradności, sile ich rąk i wrodzonej inteligencji ten świat jeszcze jakoś się trzyma. Chwała Samcom Alfa niechaj żyją nam 1000 lat!!!
Damian powiedz mi co ty ćpasz. Bo to co piszesz jest tak nierealne że albo poważnie robisz sobie bekę albo nie nadajesz się do społeczeństwa
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Damian powiedz mi co ty ćpasz. Bo to co piszesz jest tak nierealne że albo poważnie robisz sobie bekę albo nie nadajesz si
Я удалю secret chat
Się do społeczeństwa - na ioś nie mogę edytować. (To do modow)
Я удалю secret chat
Oczywiście że nie, dlaczego mam popierać coś co jest abstrakcją? Jak facet kocha żona kocha to po co? Wszystko można rozmową załatwić. Kłótnie się zdarzają w każdym związku ale to nie jest powód aby podnosić rękę na kogokolwiek, i bez znaczenia czy to kobieta czy mężczyzna.
Я удалю secret chat
Dużo kobiet stosuje taki shit test - będę go wnerwiała ile się da, jak mnie nie uderzy to jakiś cipeusz a nie facet i trzeba go zmienić na takiego co uderzy. No i takie laski siedzą po 30 lat z tym samym typem który je bije, żalą się koleżankom na zasadzie "bije mnie ale nie potrafię przestać go kochać" itp.
na sam koniec pomysli, ze skoro jej nie zdradza, to znaczy, ze inne kobiety go nie chcą, wiec ona też nie i odchodzi ;-)