czy zdarzylo sie wam rozpoznac na ulicy (moze byc tramwaj, autobus, plaza, cokolwiek) kogos, kogo widzieliscie na fotce?
jesli tak, to jak zareagowaliscie?
lista tematów
Rozpoznawalnosc fotkowiczow na ulicy? strona 1 z 6
Nijak. Jakoś za specjalnie nie przywiązuję uwagi do takich pierdół, a poza tym w realu większość ludzi wygląda zupełnie inaczej niż na swoich profilach.
Damian241: Nijak. Jakoś za specjalnie nie przywiązuję uwagi do takich pierdół, a poza tym w realu większość ludzi wygląda zupełnie inaczej niż na swoich profilach.
leon28
wiadomo, ze jak ktos wrzuca dzisiaj swoje zdjecia z roku 2009 lub z komunii, to sprawa jest utrudniona.
rozumiem, ze nie miales takiego bliskiego spotkania trzeciego stopnia?
Damian241: No już nie przesadzaj. Po prostu internet jest dla mnie tylko odskocznią od życia codziennego i nie przywiązuje się do tego typu portali na tyle, żeby spamiętać wszystkie twarze ludzi z takich miejsc jak chociażby to.
leon28
nie chodzi o uczenie sie na pamiec twarzy itd. po prostu czasami zdarza sie, ze ktos jest na tyle charakterystyczny, albo wpadl w oko, ze naturalnym jest jego rozpoznanie.
dlatego pytam, czy przytrafilo sie wam cos takiego
leon28: czy zdarzylo sie wam rozpoznac na ulicy (moze byc tramwaj, autobus, plaza, cokolwiek) kogos, kogo widzieliscie na fotce?
Na dyskotece dużo razy. Jak zareagowałem, podszedłem do niej/nich przywitałem się i za pytałem czy nie masz czasem Fotki.com bo cie tam widziałem, a ona/one ze tak to dalej rozmowa drinki i zabawa :)
HardStyle
leon28: czy zdarzylo sie wam rozpoznac na ulicy (moze byc tramwaj, autobus, plaza, cokolwiek) kogos, kogo widzieliscie na fotce?
No bez przesady aż tak mały ten świat nie jest XD Zazwyczaj spotkania sa nagrane wcześniej ale z przypadku aby kogoś spotkać mało prawdopodobne no może że się wie że z małej dziury jakaś dziewczyna znana tak czy siak z widzenia też ma konto na fotce.. wtedy to jak owad napisał można kogoś spotkać... Pamiętam jak zostałem kiedyś FP i nie wiem do dziś dlaczego nagle wydawało mi się że każdy mnie będzie rozpoznawał na ulicy XD Chore WIEM XD
Chyba w 2007 login zawsze mam ten sam nie licząc kilku lewych kont które miałem ale to dawno temu a tak to zawsze ten sam login.
Jeszcze za czasów śp. Prezydenta
Podkoszulek dostałem wtedy a nawet dwa czarny i biały mam gdzieś w szafie :D No i kubek ale kubek wysłałem kumpelce ale nawet nie wiem której XD
EH stare dzieje XD