Jakie pytania uwazacie za niestosowne na poczatku znajomosci?? Pomijajac tradycyjne 'co slychac' 'co porabiasz'.I jakie masz hobby".
Mnie ostatnio bardzo wkurza gdy ktos pierwszym dluzszym pytaniem jakie mi stawia jest to czym sie zajmuje, czy jutro praca czy wolne". Od zawsze wkurzaly mnie osoby, ktore probowaly pytac realnie ile zarabiam. Tak samo z praca gdy ktos na wstepie zaczyna od tego to czuje jakby szukal na fotce jakiejs bogatej sponsorki lub nie wiem jak zamoznej kobiety z posagiem. A ponoc kobiety sa materialistkami... Jak widac faceci tez skoro pierwsza i najwazniejsza rzecza jest to czym sie zajmujesz.
Podzielcie sie waszymi nielubianymi tematami i pytanimi ktore was irytuja.
lista tematów
Tak z nudow pytanie... strona 1 z 5
Cześć Beatka. Ja sam nie wiem ile zarabiam to nie odpowiadam na takie pytania :D
Ważne żeby miała jakieś zajęcie a nie siedzenie na Fotce. To nie jest zajęcie.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
irytujące mnie pytania?
to brak pytań gdy jedyne co kobieta potrafi na początku znajomości z siebie wydobyć to "co tam?" ""jak tam"? "co słychać" tragedia...
Oj tak "co tam" i w 90% bez pytajnika. Jeszcze tandetniejsze to "umawiasz się", "ruchasz się" brzmi jak stwierdzenie, ale w zdaniem facetów są to pytania. I teraz NAJGŁUPSZE: "co tu robisz, jak masz męża?"
Aaaaa..i zapomniałam dodac: "chcesz się poznać?". Dla żartu odpisuję, że SIĘ znam doskonale i znów owe 90 % "bystrzakow" nie wie o co chodzi ( zachodzi w glowe skad sie znamy itd.)
Dokładnie. Skończyły się czasy, że TŻ całymi dniami leżały na kanapie z pilotem w łapie. W tych czasach kobiety, tak samo jak mężczyźni powinni pracować i wnosić coś> $ < od siebie, a nie tylko brać. Zresztą, bycie kurą domową nie jest już w modzie., że też się taka nie wstydzi, to ja już nie wiem ^_^
Zdecydowanie nr 1 "czego tutaj szukasz"? Pytajnik dodałem od siebie,zazwyczaj jest on zbędnym artefaktem.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Damian241: BombowcaKierowca: Ważne żeby miała jakieś zajęcie a nie siedzenie na Fotce. To nie jest zajęcie.Dokładnie. Skończyły się czasy, że TŻ całymi dniami leżały na kanapie z pilotem w łapie. W tych czasach kobiety, tak samo jak mężczyźni powinni pracować i wnosić coś> $ < od siebie, a nie tylko brać. Zresztą, bycie kurą domową nie jest już w modzie., że też się taka nie wstydzi, to ja już nie wiem ^_^
Czesto kobiety nie pracuja bo z róznych powodow nie moga, i np.ja czesto tu zagladam, i zamiast gapić sie w tv, to wole poklikac na forum.
piekloWgDantego: Przeczytajmojopis: Oooo...wlasnie. Tez u mnie tego do porzygu 😝
Niby dobrze na wstępie wyjaśnić jak się sprawy mają,ale jakoś mnie to strasznie irytuje ,zwyczajnie za dużo tego.
Owszem- dobrze na wstepie wyjasnic, ale lubię jak rozmówca ma nieco taktu i na początku napisze chocby głupie "cześć". Nieprawdaz?