Nie było mnie tu kilka lat, może trzy. Co się stało że na kamerkach praktycznie tylko samotne madki albo osoby psychicznie chore, tudzież wyglądające jak czołgi pancerne?
Czemu fotka poszła w tym kierunku? A może ktoś nie umie tu w marketingi i zostaje już tylko grupa przegrywów jako użytkowników?
lista tematów
Parę lat mnie nie było tu... strona 4 z 4
anfet4minka: Ewka jakby był takim maczo, to by nie oceniał, przez pryzmat tego jak ktoś wyglada tylko co ma w głowie.
Na jakiej podstawie budujesz taką teorię? Powiedziałbym że stereotypowy kinowy maczo wybiera tylko najatrakcyjniejsze kobiety bez względu na ich intelekt a nawet im gorzej z tym tym lepiej.
anfet4minka: Jego inwencja intelektualna nie pozwoli mu na nic innego niż skakanie z kwiatka na kwiatek bo żadna sensowna kobieta nie spojrzy na kogoś takiego.
Wmawiaj sobie dalej te upraszczające teorie :D
A jaki mój przebieg?
To Ty się tu chwalisz powodzeniem nie ja. Także sam sobie na to odpowiedz. No tak dalej są ludzie którzy stawiają za świętość literki przed nazwiskiem (dziś każdy je może mieć). A co do przebiegu, cofnij sobie ten wątek kilka stron i przeczytaj.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Konto usunięte: Naczytałaś się być może rzeczy o tyciu przez choroby, może jakiś lekarz rodzinny poklepał Cię po ramieniu i przyznał rację i teraz masz usprawiedliwienie. Tkwij sobie w swoim świecie, twoje życie i Ty marnujesz je na choroby, depresję, odrzucenie, brak akceptacji.
Zamykam.