Nie było mnie tu kilka lat, może trzy. Co się stało że na kamerkach praktycznie tylko samotne madki albo osoby psychicznie chore, tudzież wyglądające jak czołgi pancerne?
Czemu fotka poszła w tym kierunku? A może ktoś nie umie tu w marketingi i zostaje już tylko grupa przegrywów jako użytkowników?
Parę lat mnie nie było tu... strona 3 z 4
Ale dla mnie nie jestes przystojny , mniej niz przecietny. Oceniasz wyglad innych - mozna tez oceniac i Ciebie. Kobiety na kamerkach tez nie maja problemu ze swoim wygladem, to po co je tu (publicznie!) obrazasz ??
Z tego samego powodu je oceniam z którego Ty mnie. Kapujesz? Mają tak samo jak ja i Ty konto publiczne na portalu gdzie zawsze chodziło o ocenę zdjęć (kiedyś była tu nawet skala 1-10 ale usunięto ją przez takich delikatnych inaczej jak Ty).
Nie pasuje mi ocena, usuwam konto. Nie pasuje im czy Tobie - robicie to samo. A jak ktoś wchodzi na kamerkę, musi liczyć się z podwójną oceną. Logiczne.
Mozna kogos ocenic w sposób kulturalny (jak ja Ciebie) lub chamski (jak Ty kobiety..). A zadna uroda, silka i dbanie o zdrowie nie zaćmi chamstwa, ktore dla 99% kobiet (nie pustaków!) nie jezt totalnie atrakcyjne. Dobranoc
NIe narzekam na powodzenie, uwierz mi że jest dokładnie odwrotnie. A jeśli chamskie jest mówienie wprost i opisywanie stanu faktycznego według indywidualnych kryteriów (oceny) - Twoje stwierdzenie że dla Ciebie nie jestem przystojny jest chamskie. Tym bardziej że kłóci się z moimi doświadczeniami w życiu na codzień.
To znaczy że albo kłamiesz żeby obniżyć moją pewność siebie / samoocenę, albo masz inny gust niż większość kobiet. Tym humorystycznym akcentem na koniec życzę Ci też dobrej nocy :D
Moja choroba nie jest zaniedbana. Nigdy nie zrozumiesz osoby chorej.
Cieszę się że trafiłam w swoim życiu na dobrych lekarzy którzy nie ocenili mnie przez pryzmat tuszy tylko przez pryzmat tego co w moim organizmie nie gra. I tak znowu jestem gruba i znowu walczę, a Tobie życzę więcej empatii bo z takim podejściem to nawet trudno być weterynarzem.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Zauwaz, ze dalam Ci "X" zanim napisales tu na forum. Moze pustym lalom wystarczą efekty z siłki, żeby sie podjarac, natomiast KOBIETY oczekują od faceta czegos więcej - INTELEKTU. Tu powodzenie mają nawet pustaki nie potrafiace sklecic poprawnie prostego zdania ( wystarczy 6pak) wiec z tym powodzeniem to kazdy ma swoje zdanie 😊
Aska - daj spokoj. On uwaza ze jest piekny i mlody bo pare pustych lal westcheło na sterydowe efekty. Sama widzisz co sobą reprezentuje. 100% facet nie prezentuje sobą takiego poziomu (jego teksty az razą).
Ten stereotyp o siłowni i pustaku dalej funkcjonuje? W czasach XXI wieku gdzie w każdej mieścinie są fitness centra? :D Musisz mieć bardzo ograniczony światopogląd i horyzont żeby musieć wrzucać kogoś do ciasnego schematu na podstawie wąskiej grupy czynności/cech. Wyjdź do ludzi!
Tak samo niepoważne jest mówienie że ładna kobieta jest pewnie głupia albo brzydka mądra. Powiedziałbym że nie ma takich zasad a jeśli w ogóle takie głupie klamry zakładać, przychylałbym się do teorii że jest odwrotnie.
Jest i nieśmiertelny tekst o PRAWDZIWYM mężczyźnie. Podkreślam PRAWDZIWYM :D Taki ostateczny argument kiedy mężczyzna ma swoje zdanie i nie obawia się go wyrażać.
Uwielbiam kiedy ktoś mi zarzuca że biorę sterydy, że mój samochód to tatuś zafundował, wykształcenie to mi rodzice załatwili. To znaczy że dla takiego człowieka moje osiągnięcia są czymś tak niesamowitym że nie mieści mu się w głowie że ktoś może je osiągnąć efektywną pracą :D
Dziękuję!
Ewka jakby był takim maczo, to by nie oceniał, przez pryzmat tego jak ktoś wyglada tylko co ma w głowie. Niech się cieszy że ma takie „powodzenie” i zalicza wszytko co mu się podoba. Jego inwencja intelektualna nie pozwoli mu na nic innego niż skakanie z kwiatka na kwiatek bo żadna sensowna kobieta nie spojrzy na kogoś takiego. Zreszta kto by chciał mieć partnera z takim przebiegiem?
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает