Serio tak się fotka zmienila, ze teraz to portal randkowy?
lista tematów
Portal strona 4 z 4
Nie raz słyszało sie historia że ktoś tu poznał swoją Kobietę z którą potem się ożenił lub odwrotnie
Konto usunięte: AnnaZygowska: Serio tak się fotka zmienila, ze teraz to portal randkowy?
oj do portalu randkowego to raczej daleko... ewoluowała ale w co dokładnie... hmm ciężko jednoznacznie określić
No wiesz , nie dość , że od paru lat kobiety narzekały tutaj , że faceci maja tylko jedno w głowie to teraz przerodziło sie w to , że co 2 profil to tak jak każdy pisze dupa,cycki itd no nie wiem , jeszcze potem kobiety są zdziwione , że sami napaleńce do nich piszą , jak same wrzucają zdjęcia jakby zależało im na jednym , pomału jakby robiły promocje swojego konta na roksie... Zapewne znajda sie tacy co i sie nie zgodzą ale popatrzcie co sie dzieje... Kolejna sprawa , że pełno fejk kont powstaje wysyłające jakieś wirusy, zdjęcia i inne. Nie raz siedze i sie patrze co te kobiety maja w głowie wrzucając te zdjęcia... Katastrofa...
tego to i ja nie potrafię zrozumieć co trzeba mieć w głowie żeby zakładać konto dawać czyjeś zdjęcia i liczyć.. no właśnie na co licza takie kobiety??? dla mnie to największy minus fotki,właśnie te fake konta bo te cycki i tyłki jakoś wytrzymam (o ile ładne) :D hahhaha
Konto usunięte: kroli95: Kolejna sprawa , że pełno fejk kont powstaje
tego to i ja nie potrafię zrozumieć co trzeba mieć w głowie żeby zakładać konto dawać czyjeś zdjęcia i liczyć.. no właśnie na co licza takie kobiety??? dla mnie to największy minus fotki,właśnie te fake konta bo te cycki i tyłki jakoś wytrzymam (o ile ładne) :D hahhaha
haha no tak :P "O ile ładne" :P no jeszcze strasznie co mi sie nie podoba , może facetą sie to podoba taki ostry makijaż , ja rozumiem lekko czy coś , a tu chyba kobiety idą z założenia im wiecej tym lepiej :P no masakra pare razy sie niestety przejechałem , że porównując zdjęcie a spotykając sie z kimś to nie umiałem tej osoby poznać xd