Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 25 z 75
To nie błąd 😜. Chodziło o interpunkcję i ortografię.
I nie "skrobką" tylko "z kroPką" 😜
Generalnie uznal, ze pasek mu nie jest potrzebny , a szkoda mu najlepsze lata spedzic nad książkami
Ale w zeszlym mial pasek i najwyższą srednia w calej szkole branżowej i teraz poległ na laurach , bo uznał, że i tak w życiu będzie robił coś innego
I słusznie prawi Ewka, ja najpilniejszą uczennica nie byłam. W mojej szkole jak nie miałaś kasy to Ci matury nie chcieli dać, w sensie oblewało się ją. Poszłam do kuratorium zdałam w palcem w pupie a na studiach jechałam na stypendium za wyniki w nauce przez pewien czas jak średnia 4,0 wystarczała. Potem zrobili 18% na roku a u mnie na roku było 120 osób więc się nie łapałam mimo średniej 4,8. Ale wówczas już pracowałam w mojej obecnej pracy i było mi łatwiej finansowo.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
To jak miałem najgorszą same Dopuszczające :) Dobrze uznał, przeważnie tak jest że będzie się robiło coś innego w życiu niż czego się uczyło.
To fakt , i tak nie bedzie pracował w zawodzie. A do wymarzonej szkoły z kilku wzgledow nie mogł iść, wiec jest jak jest.
Я удалю secret chat
owad, ja widzę że ty z miesiąca na miesiąc się rozkręcasz ;-) uważaj bo poczwarka z Ciebie wyjdzie
Я удалю secret chat