Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 29 z 75
Nie no mięso to średnio. Też jadamy mięso w piątek bo jak Wy jesteśmy ateistami z tą różnica że najmłodszy członek rodziny nie ma chrztu bo nie jesteśmy hipokrytami aby to zrobić. Hmm może faktycznie jakieś szaszłyk z cycucha kurczaka bo inne mięso to może 2 razy w miesiącu
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Wiec rozicy żadnej nie widzę 😉
Owad? Jak to wyrwałeś? Co się im stało że postanowiłeś się ich pozbyć?
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Jednego miałem takiego sobie, a drugi był zdrowy ale stwierdziła że musi go wyrwać bo od korzenia coś tam się psuł czy coś. chyba dobrze zrozumiałem bo się bałem. Ale spokojnie Owad posiada całe uzębienie jeszcze to tylko 2 z tyłu były :)
Cześć ;)
Jak poczatek dlugiego weeekndu?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Oj grzesu o zemby trzeba dbać jak się psują to się leczy bo 8 to nie leczą tylko wyrywają może przejdzie ci ale powinien ci dentysta jakiś antybiotyk zapisać ja jak wygrywałam to miałam zapisany antybiotyk
Proszę się zalogować na Facebooka, następnie wybrać (Aplikacje i witryny) zaznaczyć pole i usunąć tak jak na obrazku.
W taki sposób jedynie anulujesz pozwolenie na dostęp do kolejnych danych z facebooka, jednak te, które już zostały pobrane zostają tak jak również połączenie.
Hej:)
Zaczynam go od wyrwania 2 ząbków :(
Małgosiu leczę, ale w tych 2 było coś nie tak. Tak jak napisałem wyżej jeden troszku taki sobie był a drugi zdrowy tylko coś od korzenia go brało. Mi nic nie dała, tylko zrobił się wielki duży skrzep :)
Hey Kasiu - milo ze zajrzalas 😉. U nas weekend niestety troche remontowo , a duszno tak ze dramat. Ja w dodatku znów mam chore zatoki i ledwo zyję