Jak Sobie kobiety tu radzicie z takimi oszustami? Klamcami, to juz jakas zaraza jest..
lista tematów
Zonaci tutaj na fotce, Jak rozpoznac drania
Arpad - padłam 😂😂😂😂. Ale taka prawda, to ze ktoś odwiedza profil osoby zajętej, i ocenia ( warto zwrócić uwagę, czy nie lecą zazwyczaj X) to jeszcze nie swiadczy o tym , ze się desperacko napalił i spać przez to nie może w nocy, a nawet jeśli trafi się ❤, to przecież też nie jest to od razu sex- propozycją. Ja to traktuje jako ocenienie profilu i nic więcej.
piekloWgDantego: lovehardcorove: Czy ja wiem? To raczej forma spędzania wolnego czasu ;)
Wszystko zależy od tego ,kto ile tego czasu wolnego ma. Jedni mają go przez cały dzień inni chwilę przed snem ,a jeszcze inni z każdą kawą i papierosem .😀
Nasz czas wolny w sumie zależy od tego jak mamy pracę i jak organizujemy resztę tego czasu poza pracą :D
lovehardcorove
lovehardcorove: Nasz czas wolny w sumie zależy od tego jak mamy pracę i jak organizujemy resztę tego czasu poza pracą :D
Czas tworzy nas. Czas morzy nas.
Nic w tym dziwnego - bo ma czas.
Trochę masło maślane tam Ci wyszło ,czym jest wolny czas każdy wie. Kontekst tego był zupełnie inny . Grupe prowadzisz 10 lat ,napisałem ,że pewnie sporo czasu na to poświęciłaś,odrzekłaś ,że tylko wolny czas . A dalej musiałbym się powtarzać.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
No tak ja wiem o co Ci chodziło :)
I tak trochę czasu na pewno na to poświęciłam, ale jestem z tego dumna, bo dzięki temu poznałam wspaniałe osoby :)
lovehardcorove
Konto usunięte: Bozena1968: Klamcami, to juz jakas zaraza jest.
Sugerujesz, że ktoś mógłby kłamać w internecie gdzie nie ponosi ŻADNEJ odpowiedzialności za to pisze? Niewiarygodne! :)
Nie do konca masz racje, ze pisząc w necie nie ponosisz żadnej odpowiedzialnosci. I juz tymbardziej nie jestes aninimowy.