Mezatki zmeczone obowiazkami codziennymi
lista tematów
Mezatki strona 4 z 6
Wg słów Jezusa, podstawowym pokarmem człowieka jest Miłość, później dochodzą inne w zależności od człowieka, może to być np. Sprawiedliwość, Mądrość, Czystość, Wiara, Nadzieja. Miłość oczywiście Boga do człowieka i człowieka do Boga. :)
Nie każda mężatka jest zmęczona. Dużo zależy od partnera i ilości obowiązków.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Kurka ja nie wiem co bierze ta bozaowieczka, ale ja też chcę. Żyć na takim haju to trzeba umieć.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Rozważa w modlitwach miłość, sprawiedliwość, światło Boga. Polecam! Kłamstwo zabija duszę ludzką, dlatego nikt nie chce przebywać w środowisku kłamców, a być przy Świetle Boga, każde stworzenie karmi się światłem. Dlatego nikt nie kocha diabła. To właśnie miłość powstrzymuje przed ranieniem drugiego człowieka, o ile człowiekiem jest, a tutaj dochodzimy do kłamstwa i zabijania.
ŚWIATŁO
Kiedy ranne wstają zorze,
chwilę odpocznę, pomyślę o Tobie Ojcze Boże!
Światło znów zagości w moim sercu,
I ułoży piękny wzór, miłości kobiercu.
Kocham Cię Boże!
Bo wiedziałem, że mnie stworzyłeś w jasności porze.
A nie ciemności do której żem nie przywykł.
Ani nigdy w ciemnościach przebywać nie nawykł.
Słowa są piękne, gdy są dobre i koją duszę. Rozważania miłości również nawet tej całkiem doświadczonej.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
anfet4minka: bozaowieczka: Rozważa w modlitwach miłość, sprawiedliwość, światło Boga.To, że ty wierzysz super. Ale ja się pytam jakie leki przepisuje Ci lekarz. Bo to nie jest normalne zachowanie. Nawet muzułmanie nie narzucają aż w taki sposób swojej wiary.
Aśka- dajze spokój . my niegodne dyskutować z takim człekiem 😜