Mezatki zmeczone obowiazkami codziennymi
lista tematów
Mezatki strona 3 z 6
Danielove2508: Szukam chętnych mężatek do seksu oralno-analnego w każdym wieku .
Możliwość zasponsorowania spotkania z mojej strony
Jak widzę posiadasz kolegów, daj im obrączki na palce a resztę już sobie dopowiedz.
Ile to śmiecia do utylizacji ten świat posiada. Kopałbym po mordzie, chociaż buta trochę żal. :(
Konto usunięte: Danielove2508: Szukam chętnych mężatek do seksu oralno-analnego w każdym wieku .
Możliwość zasponsorowania spotkania z mojej strony
Jak widzę posiadasz kolegów, daj im obrączki na palce a resztę już sobie dopowiedz.
Ile to śmiecia do utylizacji ten świat posiada. Kopałbym po mordzie, chociaż buta trochę żal. :(
Juz Cię lubię 😂
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: Juz Cię lubię 😂
Po trzech zdaniach nie da się człowieka polubić. I nie da się czegoś takiego po nich stwierdzić.
Lubią to mnie bany...
Nie trawię ludzkiego zbydlęcenia, co poradzisz. :(
Oj , przeciez to była poniekąd przenosbia. Chcialoby sie dac "👍" ale midziki traktuja to jako nabijanie postow i banują mnie za to bez konca 😜
Poniekąd zdawałem sobie z tego sprawę.
Konto usunięte: Chcialoby sie dac "👍" ale midziki traktuja to jako nabijanie postow i banują mnie za to bez konca 😜
Daj ludziom trochę władzy i zaraz im odbija. Niektórzy powinni zamiast moda dostać jakieś skierowanie do psychiatry i poleczyć swoje zaburzenia....
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: Oj , przeciez to była poniekąd przenosbia.
Poniekąd zdawałem sobie z tego sprawę. Przeczytajmojopis: Chcialoby sie dac "👍" ale midziki traktuja to jako nabijanie postow i banują mnie za to bez konca 😜
Daj ludziom trochę władzy i zaraz im odbija. Niektórzy powinni zamiast moda dostać jakieś skierowanie do psychiatry i poleczyć swoje zaburzenia....
Hm...ale na to nie ma rady. Powiesz swoje zdanie , to wpis usuwaja i dają bana.
Ręce mi opadły. Tu jakieś nawiedzony, tam tani sponsoring. Poza tym nie każda mężatka jest zmęczona obowiązkami domowymi. Ja to ogólnie lubię, szkoda że mam na to tak mało czasu po pracy.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Odp.jest "sprawdzimy i zajmoemy sie tym" A w efekcie modzi i admini , niektorzy wykazujący wrecz jakies zaburzenia ( jak wspomnial ktos inny w innym temacie) dalej robią co chcą, łamiąc nawet regulamin