Piję colkę, jem pringelsy, a Wy?
lista tematów
Skomentowałam już chyba wszystkie tematy strona 3 z 5
Wieliczka... ;)
Ale tym razem od nieco innej trony...
Wiekszosci to miejsce kojarzy sie glownie z z kopalnia soli... Ale oprocz niej ejst wiele innych atrakcji... m.in. zamek, czy rynek...
Wycieczka w miare udana, chociaz kapiacy co chwile deszcz zbytnio nie umilal czasu :P
Ziemia: Kurczę, serio? Wszędzie. W Lublinie też je bez problemu kupowałam. W każdej żabce, Tesco, nawet w osiedlowym. :D
Wyslij mi pare opakowan
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
BujajacaWoblokachh: Wieliczka... ;)
Ale tym razem od nieco innej trony...
Wiekszosci to miejsce kojarzy sie glownie z z kopalnia soli... Ale oprocz niej ejst wiele innych atrakcji... m.in. zamek, czy rynek...
Wycieczka w miare udana, chociaz kapiacy co chwile deszcz zbytnio nie umilal czasu :P
Mi się jeszcze kojarzy z jedną osobą. :D
No fakt, pogoda ostatnio kapryśna mocno. U mnie było niby słonecznie, ale wiatr taki, że się zastanawiam, czy się rano nie obudzę chora. Cieszy mnie jednak, że wycieczka ogólnie udana. :-D
Jeśli chodzi o same opakowania, to mam akurat dwa. xD
z kim?
Przez te jej 'kaprysy' mam tylko 3dniowa majowke ... W czwartek poszlam do rpacy, zamiast wziac urlop, bo starszyli, ze bedzie lalo... a byl piekny, sloneczny dzien
oczywiscie, ze z zawartoscia :D
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
Miałam tam kiedyś "znajomego". :D
BujajacaWoblokachh: Przez te jej 'kaprysy' mam tylko 3dniowa majowke ... W czwartek poszlam do rpacy, zamiast wziac urlop, bo starszyli, ze bedzie lalo... a byl piekny, sloneczny dzien
Ale serio współczuję. Ja sobie też nic nie zaplanowałam, tyle że spontanicznie sobie wymyśliłam coś, jak było ciepło. No ale zawsze można wziąć wolne po majówce i sobie coś zorganizować bez tłumów innych ludzi. :D
A, to co innego. Jestem zaskoczona, że serio u Was nie ma. Może nie patrzyłaś w tamtym kierunku, bo puszeczka kosztuje około 10 zł. xD
A u mnie pada i na dodatek rurę odpływową mi zatkało i sąsiada klocek wypłynął mi w ...a dobra nie będę się chwalił bo nie ma czym
Faktycznie jest gdzie sobie pobiegać w koło Macieja XD Oby pogoda tylko dopisywała.
Kolegów szukasz ? Żulia ?!?!... ale jaja nawet o tobie ostatnio myślałem... nie wiem czy się bać czy cieszyć xD
Oprócz ludzi lubię nietypowe pojazdy kołowe dlategoteż pojechałem do Wielkopolski na spotkanie z czajnikiem na kołach do parzenia wody tym oto 140 letnim angielskim maleństwem prowadzącym pociąg retro z wagonami z małopolskiego skansenu. Przywiózł ów cholernik także pogodę angielską. Połowę podróży padało, całe odwiedziny lało, ani na chwilę nie przestało. W powrocie nawet śnieg serwowało. Ot majówka.
Teraz na liście do odwiedzin pozostają mi Mauzoleum lotnictwa w Krakowie, ta umieralnia eksponatów oraz Muzeum Inżynierii Miejskiej w Krakowie.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!