Ziemia
Ziemia
  1 maja 2019 (pierwszy post)

Piję colkę, jem pringelsy, a Wy?

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  3 maja 2019
Ziemia
Ziemia: W okolicy Krakowa jest mnóstwo ciekawych miejsc. Gdzie się wybierasz? :D

Wieliczka... ;)
Ale tym razem od nieco innej trony...
Wiekszosci to miejsce kojarzy sie glownie z z kopalnia soli... Ale oprocz niej ejst wiele innych atrakcji... m.in. zamek, czy rynek...
Wycieczka w miare udana, chociaz kapiacy co chwile deszcz zbytnio nie umilal czasu :P

Ziemia
Ziemia: Kurczę, serio? Wszędzie. W Lublinie też je bez problemu kupowałam. W każdej żabce, Tesco, nawet w osiedlowym. :D

Wyslij mi pare opakowan :napalony:
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Ziemia
Ziemia
  3 maja 2019
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Wieliczka... ;) Ale tym razem od nieco innej trony... Wiekszosci to miejsce kojarzy sie glownie z z kopalnia soli... Ale oprocz niej ejst wiele innych atrakcji... m.in. zamek, czy rynek... Wycieczka w miare udana, chociaz kapiacy co chwile deszcz zbytnio nie umilal czasu :P

Mi się jeszcze kojarzy z jedną osobą. :D
No fakt, pogoda ostatnio kapryśna mocno. U mnie było niby słonecznie, ale wiatr taki, że się zastanawiam, czy się rano nie obudzę chora. Cieszy mnie jednak, że wycieczka ogólnie udana. :-D

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Wyslij mi pare opakowan

Jeśli chodzi o same opakowania, to mam akurat dwa. xD
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  3 maja 2019
Ziemia
Ziemia: Mi się jeszcze kojarzy z jedną osobą. :D

z kim? :woot:
Ziemia
Ziemia: No fakt, pogoda ostatnio kapryśna mocno.

Przez te jej 'kaprysy' mam tylko 3dniowa majowke :and:... W czwartek poszlam do rpacy, zamiast wziac urlop, bo starszyli, ze bedzie lalo... a byl piekny, sloneczny dzien :ninja:

Ziemia
Ziemia: Jeśli chodzi o same opakowania, to mam akurat dwa. xD

oczywiscie, ze z zawartoscia :D
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Ziemia
Ziemia
  3 maja 2019
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: z kim?

Miałam tam kiedyś "znajomego". :D

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Przez te jej 'kaprysy' mam tylko 3dniowa majowke ... W czwartek poszlam do rpacy, zamiast wziac urlop, bo starszyli, ze bedzie lalo... a byl piekny, sloneczny dzien

:rotfl: Ale serio współczuję. Ja sobie też nic nie zaplanowałam, tyle że spontanicznie sobie wymyśliłam coś, jak było ciepło. No ale zawsze można wziąć wolne po majówce i sobie coś zorganizować bez tłumów innych ludzi. :D

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: oczywiscie, ze z zawartoscia :D

A, to co innego. Jestem zaskoczona, że serio u Was nie ma. Może nie patrzyłaś w tamtym kierunku, bo puszeczka kosztuje około 10 zł. xD
GRADEK83
GRADEK83
  3 maja 2019
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja sobie" majówkuje"

A u mnie pada i na dodatek rurę odpływową mi zatkało i sąsiada klocek wypłynął mi w ...a dobra nie będę się chwalił bo nie ma czym :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem sobie w Szklarskiej..i jest zajebiscie..

Faktycznie jest gdzie sobie pobiegać w koło Macieja XD Oby pogoda tylko dopisywała.
JuIia
JuIia: GRADZIU?!?!

Kolegów szukasz ?d83dde01 Żulia ?!?!... ale jaja nawet o tobie ostatnio myślałem... nie wiem czy się bać czy cieszyć xD
DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  6 maja 2019
Ziemia
Ziemia: Dopiero dziś? Gdzie się wybierasz?

Oprócz ludzi lubię nietypowe pojazdy kołowe dlategoteż pojechałem do Wielkopolski na spotkanie z czajnikiem na kołach do parzenia wody tym oto 140 letnim 2755angielskim maleństwem prowadzącym pociąg retro z wagonami z małopolskiego skansenu. Przywiózł ów cholernik także pogodę angielską. Połowę podróży padało, całe odwiedziny lało, ani na chwilę nie przestało. W powrocie nawet śnieg serwowało. Ot majówka.

Teraz na liście do odwiedzin pozostają mi Mauzoleum lotnictwa w Krakowie, ta umieralnia eksponatów oraz Muzeum Inżynierii Miejskiej w Krakowie.

Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Informatorfotki
wpis jest ukryty
oam
oam
  6 maja 2019
DyktatorMody
DyktatorMody: Połowę podróży padało, całe odwiedziny lało, ani na chwilę nie przestało. W powrocie nawet śnieg serwowało. Ot majówka.
Fajny masz ten parasol! :D
IRONlA
IRONlA
  6 maja 2019

Patriszja, ja tam sie odchudzam przed latem, wiec owsianka truskawkowa wskoczyla na zab. :-D

DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  9 maja 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Fajny masz ten parasol! :D

Że co? Mam jeszcze ciut większy ale z prostą rączką, zatem nie jest taki wygodny do noszenia złożony. Później, jeśli chodzi o rozmiar, są parasole ogrodowe i lektyki :D

Oczywko wolałbym aby nie padało akurat ale nie mam rozpraszaczy chmur jak u Putina :(
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Informatorfotki
Informatorfotki
  9 maja 2019

Pozdrawiam wszystkich piszących na tym pokoju oraz podpisuje się pod tym że fajne są tu atmosfery

praksyda
praksyda
  9 maja 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Pozdrawiam wszystkich piszących na tym pokoju oraz podpisuje się pod tym że fajne są tu atmosfery

:rotfl:
prawie bym uwierzyła, że Ty tak serio.
Pure4
Pure4
  9 maja 2019

Sprzątam trochę, ale zaraz się kładę do spania.

JuIia
JuIia
  12 maja 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Kolegów szukasz ? Żulia ?!?!... ale jaja nawet o tobie ostatnio myślałem... nie wiem czy się bać czy cieszyć xD

Nie szukam, przypałętałam się z ciekawości:D
GRADEK83
GRADEK83
  12 maja 2019
JuIia
JuIia: Nie szukam, przypałętałam się z ciekawości:D

Jak kobieta zaczyna się pałętać to coś złego wróży tak więc uważaj na siebie :ziober2:
i zajmij się czymś pożytecznym.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.