Piję colkę, jem pringelsy, a Wy?
lista tematów
Skomentowałam już chyba wszystkie tematy strona 2 z 5
No niestety przez to nie przepadam za podróżami
Jedynie jako tako jazda pociągiem jest w miarę znośna... ale już sam zapach spalin od autobusu przywraca tęczowe wspomnienia :/
A pomyśleć że ktoś może czytać książkę podczas jazdy...
Dyana masz ładne włosy. A jaki masz pępek?:)
Hej Panowie, jakie podobają wam się pępki udziewczyn?Dziewczynyjakie macie kształty pępków i czy lubicie jepokazywać naulicy?
jadę po małe tornado do babci xD
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
No czasami coś spadnie np. i trzeba się schylić żeby podnieść. To ja np. tego nie mogę. :D
Konto usunięte: No niestety przez to nie przepadam za podróżami
Jedynie jako tako jazda pociągiem jest w miarę znośna... ale już sam zapach spalin od autobusu przywraca tęczowe wspomnienia :/
Fakt, diesel ma wyjątkowe działanie, na mnie też. :-( Ale np. autem z przodu mogę spokojnie jechać (poza fikołkami). Możliwość obserwowania drogi dużo daje.
Czasami zdarzało mi się w drodze na uczelnie, ale to krótkie trasy były i musiałam siedzieć w kierunku jazdy. :D
Co? :-D
Co widać, złośliwcze?
Ziemia: Hovik: Skończyłem malować całe mieszkanie a teraz wcinam czekoladę ;D
Zagruntowałeś? :D
Co za czekolada? Ostatnio nie mam pomysłu na co mam ochotę. Wszystko już jadłam. :/
No już dawno, 127 m miałem do pomalowania :D
Milka z orzechami, chodź te milki niemiecki jakoś smaku coś nie mają albo ja już straciłem smak
portaloczat - Nawiązuj nowe znajomości...
Niedobór uwagi.
Dopiero dziś? Gdzie się wybierasz?
Oooo, muszę się kiedyś tam wybrać. Góry są super taką przejściową porą. W Lądku jak byłam też jakoś pod koniec kwietnia kiedyś to był mega klimat. Aż trochę przerażający. :D
W okolicy Krakowa jest mnóstwo ciekawych miejsc. Gdzie się wybierasz? :D
Kurczę, serio? Wszędzie. W Lublinie też je bez problemu kupowałam. W każdej żabce, Tesco, nawet w osiedlowym. :D
Konto usunięte: Ziemia: jak robię zbytnie fikołki w czasie jazdyZiemia: Aż tak?
No niestety przez to nie przepadam za podróżami
Jedynie jako tako jazda pociągiem jest w miarę znośna... ale już sam zapach spalin od autobusu przywraca tęczowe wspomnienia :/Ziemia: albo za długo bawię się telefonem.
A pomyśleć że ktoś może czytać książkę podczas jazdy...
GRADZIU?!?!