Witajcie, Spędziłem ostatnie dwa tygodnie na portalu randkowym fotka.pl. Założyłem tak lewe konto jako studentka Marta. Byłem ciekaw jak zachowują się typowi faceci i jednym słowem - MASAKRA. Zainteresowanych odsyłam na:
http://www.mrkfashion.pl/2014/02/jak-podrywaja-na-fotkapl.html
Są tam screen`y wiadomości, a więc to co otrzymuje przeciętnie wyglądająca kobieta na tym portalu.
lista tematów
CAŁA PRAWDA O TYM JAK PODRYWAJĄ FACECI NA FOTKA.PL strona 3 z 3
zioolek1979: karusia19: prawda jest taka ze dzis jestes a jutro Cie nie ma... zycie jesy zbyt krotkie by przejmowac sie problemami innych lub innymi typu sponsoring itp. żyjmy tym co jest dzis i tym co zdobylismy w zyciu dziekujmy tym ktorzy z nami sa i nas wspieraja w tych gorszych chwilach;)
Ci co wspierają to przyjaciele :)
czasem zostawiają w potrzebie ...:)
jeśli komuś na prawdę zależy na przyjaźni to nigdy nie zostawi i nie zrobi czegoś okropnego...:) dlatego takich przyjaciół "szukać trzeba ze świeczką"
Konto usunięte: zioolek1979: karusia19: prawda jest taka ze dzis jestes a jutro Cie nie ma... zycie jesy zbyt krotkie by przejmowac sie problemami innych lub innymi typu sponsoring itp. żyjmy tym co jest dzis i tym co zdobylismy w zyciu dziekujmy tym ktorzy z nami sa i nas wspieraja w tych gorszych chwilach;)
Ci co wspierają to przyjaciele :)
czasem zostawiają w potrzebie ...:)
Czasem.......... nikt nie mówi że przyjaciel jest na każde nasze zawołanie. Może być tak, przyjaciel też w danym momencie ma ważniejsze priorytety. Jeden przyjaciel nie zawsze jest lekarstwem na wszystkie nasze problemy. Zresztą kto powiedział, że przyjaciel jest tylko do załatwiania problemów? Przyjacielowi ufasz i możesz z nim prawie wszystko....