Cześć. ;) Tak wróciłam do Was na dobre. Co nowego na forum i w życiu prywatnym? ;>
Ja właśnie wróciłam z ostatniej matury i pomyślałam, że zajrzę na stare śmieci i się przywitam. ;d
Żeby na wstępie nie dostać bana wyskrobie jakieś obrazki i teksty, wiem, że stare, ale nie było mnie tu przez.. łuhuhu, pamięta ktoś od kiedy mnie tu nie było? ;d
1. I weź tu zostaw dziecko z ojcem...
2.
3.
4.
5.
6. Cicha mysia łapy rwie. ;>
7.
Siedzą dwaj przyjaciele w kawiarni.
- Popatrz - mówi jeden. - Tamta blondynka to moja żona, a tamta to moja kochanka.
- A u mnie to dokładnie odwrotnie - odpowiada drugi.
++++++++++++++++++++++++++++++++
W łóżku. Żona do męża:
- Kochanie czy robiłeś wcześniej z kobietami coś czego nie robiłeś ze mną?
- Oczywiście.
Prałem, sprzątałem, prasowałem...
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Żona do męża:
- kochanie potrzeba mi jakiejś odmiany, jakiejś zamiany ról...
- to co Ty na górze, ja na dole?
- Nie - ja mam orgazm, a ty nie...
Wiem, że czerstwo.
Pozdrawiam Swoich. ;****
lista tematów
wróciłam na dobre. strona 4 z 4
:))
Ty byś lepiej zaktualizowała profil o zdjęcia ;]
No coś tam wyczytałem, że jesteś kujon i że masz chłopaka za moimi plecami i że wybierasz się na zlot :)
A u mnie... chyba po staremu ;]
Jedyna większa zmiana, która się nieuchronnie zbliża to fakt, że za tydzień kończę studia :) Także można założyć, że będę szukał pracy... (jakby ktoś, coś, jakoś, gdzieś... to PW :)).
A i wierny Ci cały czas jestem... na forum, które jak widzisz obumiera ;]
Nie lubię mieć tu zdjęć. I to się chyba nigdy nie zmieni. ;]
Od tylu lat nie znacie mojej twarzy i niech tak pozostanie. ;d
A tu niestety nie. Finanse nie pozwalają.
I tydzień będziesz świętował. ;d
I za to Cię najbardziej kocham. ;))
ta, a Panache to prawie jak Apollo ;)
Konto usunięte: A to slyszalem o tym... dlatego jak kupilismy tam mondeo dwulitrowe to go nie ubezpieczalismy :) Ale bez przypalu bo nie mial ani motu ani taxu :) A do Warszawy dojechalismy :)
no to szczęście... By Was zatrzymali, to nie dość, że samochód odholowany, to jeszcze kara, a może nawet więzienie ;)
ach ta angielska uprzejmość ;))
raczej, acz nie wiadomo kiedy ;) Tym bardziej, że żeby się pokazać, to jednak zawsze ja muszę do tej Wawy jechać ;>
persona non grata ;-) AwesomenessWhen I get sad, I stop being sad and i get being awesome instead. True story.Barney Stinson
Konto usunięte: Nie lubię mieć tu zdjęć. I to się chyba nigdy nie zmieni. ;]
Od tylu lat nie znacie mojej twarzy i niech tak pozostanie. ;d
Coś mi jednak świta, że miałaś na profilu zdjęcia.. i coś mi gdzieś tam w podświadomości kiełkuje, że i twarz było na którymś widać...
A skąd wiesz gdzie i kiedy? :)))
Myślę, że tydzień to może być mało... :)
A za co jeszcze?
tomasheq84: no to szczęście... By Was zatrzymali, to nie dość, że samochód odholowany, to jeszcze kara, a może nawet więzienie ;)
Na to moje szczęście to i powiedzenie jest takie, że je mam :))
Powiem Ci, że byłem mile zaskoczony.
tomasheq84: raczej, acz nie wiadomo kiedy ;) Tym bardziej, że żeby się pokazać, to jednak zawsze ja muszę do tej Wawy jechać ;>
Jak mus to mus :) Do zobaczenia :)
Albo ogarniemy zlot u Munia pod domem gdzieś
A nie mówiłem... ;/