Cześć. ;) Tak wróciłam do Was na dobre. Co nowego na forum i w życiu prywatnym? ;>
Ja właśnie wróciłam z ostatniej matury i pomyślałam, że zajrzę na stare śmieci i się przywitam. ;d
Żeby na wstępie nie dostać bana wyskrobie jakieś obrazki i teksty, wiem, że stare, ale nie było mnie tu przez.. łuhuhu, pamięta ktoś od kiedy mnie tu nie było? ;d
1. I weź tu zostaw dziecko z ojcem...
2.
3.
4.
5.
6. Cicha mysia łapy rwie. ;>
7.
Siedzą dwaj przyjaciele w kawiarni.
- Popatrz - mówi jeden. - Tamta blondynka to moja żona, a tamta to moja kochanka.
- A u mnie to dokładnie odwrotnie - odpowiada drugi.
++++++++++++++++++++++++++++++++
W łóżku. Żona do męża:
- Kochanie czy robiłeś wcześniej z kobietami coś czego nie robiłeś ze mną?
- Oczywiście.
Prałem, sprzątałem, prasowałem...
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Żona do męża:
- kochanie potrzeba mi jakiejś odmiany, jakiejś zamiany ról...
- to co Ty na górze, ja na dole?
- Nie - ja mam orgazm, a ty nie...
Wiem, że czerstwo.
Pozdrawiam Swoich. ;****
lista tematów
wróciłam na dobre. strona 3 z 4
Uspokój się, to naprawdę było zabawne ;* :)
Konto usunięte: Me, nowe konta mogą zakładać jeden wątek dziennie. Kiedy przestanę być 'nowym kontem'?
yyy... pierwsze słyszę O_o Max po tygodniu, albo jak wykupisz gwiazdę pewnie ;)
Do Ciebie to na pewno ;D Ja bym przyszedł ;))
Zobaczyłaś? To już mogę usunąć?
Już prawie pół roku mam Cię w różnych postaciach w podpisie ;d
persona non grata ;-) AwesomenessWhen I get sad, I stop being sad and i get being awesome instead. True story.Barney Stinson
No to dobrze, że tak to odbierasz. ;)
A zrobiłam temat na M&U tak się starałam a tu zonk.
Hah, możesz. ;))
Ooo, np. ? ;>
Eee, już myślałem, że tutaj ładny kolejny... ;)
nie chcę ;p
Np: 'Muniek, Ty chuju'
Nie, nie, takiego nie miałem...
Pierwszy (znaczy jaki pamiętam, bo było coś wcześniej, ale nie kojarzę ;x ) był 'Muniek... Gdzie Ty? , potem było 'Muniek wracaj ' albo odwrotnie w kolejności, potem to, co ostatnio i teraz to ;))
persona non grata ;-) AwesomenessWhen I get sad, I stop being sad and i get being awesome instead. True story.Barney Stinson
Tu nie mam weny, tam też dawno nie zaglądałam i myślałam, że tam założę jakiś drugi. ;]
Ale ja cieszę ryjca jak małe dziecko jak Ty coś napiszesz.
Letę poczytam. Znaczy do 23 posiedzę, o. Jakbbyś coś jeszcze chciał to pisz szybko, a jak nie to śpij dobrze. ;))
Konto usunięte: Tu nie mam weny, tam też dawno nie zaglądałam i myślałam, że tam założę jakiś drugi. ;]
Myślisz, że tam się bardziej ucieszą na Twój widok?
chciałbym to kiedyś zobaczyć ;))
Konto usunięte: Letę poczytam. Znaczy do 23 posiedzę, o. Jakbbyś coś jeszcze chciał to pisz szybko, a jak nie to śpij dobrze. ;))
Nie, nie. Mamy jeszcze dużo czasu w przyszłości, więc nie będę nic wymyślał ;)) Miłego czytania i słodkich snów, Muń ;*
A tak bardziej do tematu...
Cześć żono :)
Nie uwierzę dopóki nie zobaczę :)
Forum umiera, a życie toczy się dalej :)
Konto usunięte: Ja właśnie wróciłam z ostatniej matury i pomyślałam, że zajrzę na stare śmieci i się przywitam. ;d
Miło z Twojej strony, gratuluję świetnych wyników!!
Konto usunięte: Żeby na wstępie nie dostać bana wyskrobie jakieś obrazki i teksty, wiem, że stare, ale nie było mnie tu przez.. łuhuhu
W sumie na tle reszty tematów z okresu Twojej absencji, to wyszło całkiem przyzwoicie :)
Całą wieczność :** :)
niebieskie
Nazywam go 'Pyrpec' ;-) Renault Clio 1.2 Panache, 98r ;)
Nic specjalnego, ale jezdzi :) Musialem kupic cos ze slabym silnikiem, bo ubezpieczenie w Anglii dla swiezego kierowcy potrafi doprowadzic do zawalu...
Ale tak za 3 latka zobaczysz czym do Polandii wpadne ;d
@Stas83:
Cześć, cześć, cześć. ;***
Dzięki za gratulacje i za miłe powitanie, Stachna moja.
To co u mnie to trochę poczytałeś, teraz pisz co u Ciebie. ;>
Konto usunięte: Mi też miło, że zajrzałam i akurat zastałam kogoś ze starej bandy. ;d
Z polaka 17/20
Z anglika 20/20
Na resztę wyników poczekamy. ;d
A u Ciebie jak to wygląda. ;>
U mnie z polskiego punkt więcej i z angielskiego trzy mniej :D
Czyli masz 2 pkt przewagi :P
A reszta, no troszkę się boję, w pisemnym angielskim zawalilam sluchanie bla bla bla, a tak to chyba ok :D
Co zdawałaś?
To r na koncu znaczy "rakieta" ? :)))
tomasheq84: Nic specjalnego, ale jezdzi :) Musialem kupic cos ze slabym silnikiem, bo ubezpieczenie w Anglii dla swiezego kierowcy potrafi doprowadzic do zawalu...
A to slyszalem o tym... dlatego jak kupilismy tam mondeo dwulitrowe to go nie ubezpieczalismy :) Ale bez przypalu bo nie mial ani motu ani taxu :) A do Warszawy dojechalismy :)
Raz tylko mielismy przygode w Londynie na stacji benzynowej... policja nam powiedziala co musimy wykupic i zapytali czy mamy prawo jazdy... na odpowiedz, ze mamy zapytali czy radzimy sobie w ruchu lewostronnym... ot cala interwencja :)
Ale chyba sam siebie wczesniej pokazesz, co? :))