Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 191 z 217
Konto usunięte: Grześ- czasem jak ząb jest tak zgnity ze korzenie sie same rozpadają, to nie tak łatwo wyrwac
No ale chyba nikt nie dopuszcza do takiego stanu :( Mnie w sumie 2 dni bolały zęby, ale nie wiem czy góra czy dół, a może to dziąsła, nic nie spuchło, nic nie było czerwone. 3 tabletki doxy chyba załatwiły sprawę. Lubię chodzić do dentysty, nie boje się, ale na litość co mnie mogło boleć jak ja tam mam na prawej stronie ze 4 zęby wypełnione i na pewno nie mam dziur. Ja jednak z tych co ratują wszystkie zęby :) wyrosło mi 31 i tyle dalej mam + 1 ekstra xD w 3 generacji
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
No tak tylko że miałam pul zemba pul korzenia to musiał dentysta wyrwać zemba a puzniej ten kozen i co zrobił dziurę to musiał ją szyc a najgorsze jest to jak zemby bolą a to taki nie do wytrzymania ból ja się do takiego bólu doprowadziłam że całą noc nie spałam z bólu ja w sumie to miałam wszystkie zemby wraz z 8 też miałam ale gdy zaszłam w ciążę to musiałam po jednej 8 usowac i teraz nie mam żadnej 8 tylko mi zostały zemy do leczenia i będę miała z głowy jak wyleczę zemby
Konto usunięte: No tak tylko że miałam pul zemba pul korzenia to musiał dentysta wyrwać zemba a puzniej ten kozen i co zrobił dziurę to musiał ją szyc a najgorsze jest to jak zemby bolą a to taki nie do wytrzymania ból ja się do takiego bólu doprowadziłam że całą noc nie spałam z bólu ja w sumie to miałam wszystkie zemby wraz z 8 też miałam ale gdy zaszłam w ciążę to musiałam po jednej 8 usowac i teraz nie mam żadnej 8 tylko mi zostały zemy do leczenia i będę miała z głowy jak wyleczę zemby
Niestety w ciazy sie psuja zęby, dlatego warto leczyc na bierząco jak jest malutka dziurka
Znaczy ja pruchnicy nie mam tylko miałam zepsute 8 i musiałam usunąć tylko teraz będę musiała ściągnąć szwy i będę leczyć zemby