Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
Rozmowy całodobowe strona 189 z 217
No widzisz a umniem jest 5min drogi do jednego sklepu na całą wioskę i CPN też jest i godz drogi do baru mam
Kary Mustang. Agroturystyka wiejska. Bartosiewicz J.zobacz sobie i zapraszam do mnie przyjezdzaja tam z rożnych stron swiata i tam nocuja
Bo tylko na zdj widzę że tam tak jest mega fajnie naprawdę warto przyjechać bardzo dobre pizze serwują obiady też mają dobre
Ja niby mieszkam w malym miasteczku (Wieliczka) ale na obrzezach i klimat jest jak na wsi. Do biedry ma 1 km.zazwyczaj robie zakupy na kilka dni , tylko chleb cidziennie
Oj dużo bym dała za mieszkanie na wsi. A najlepiej na moim zadupiu w Ustjanowej górej. Kocham Bieszczady. No ale do września jeszcze daleko a w sezonie już nie pojadę bo za tłoczno. Cóż pozostaje mi się cieszyć że w niedziele jadę nad morze na urlop. A zakupy ja robię raz w tyg, na cały tydzień, mimo że do sklepów mam 300 metrów w pracy a w domu 1km, do aldi, tesco, biedronki, lidla, kauflanda, auchana i reszty centr handlowych. Dla mnie żadna przyjemność.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает