Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 193 z 217
co tam Dobry wieczór :D
Ja dziś pół dnia w takiej pozycji
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Asia- tozto leżing i nicnierobing. Tylko zazdroscic 👌.My bylismy dzis z synem do kontroli w Kielcach. 3 godz.w 1 str.w ulewie. Dramat
Co prawda to była wymiana oleju, zmiana kapci a i wzięłam przegląd karoserii bo już pokazywało że za 4 tyg. :) ale byli mili i zapłacilam połowę tego co myślałam.:) i dostałam przegląd za 1 zł xD. To teraz tylko ac w przyszłym miesiącu, xDD straciłam 10% zniżki no i potem na pewnie w lipcu może w sierpniu przegląd po 30 tyś. Za miesiąc autko będzie miało rok.
Я удалю secret chat
czekajcie, bycze penisy to sie kupuje psom w zoologicznym, takie suszone.
Я удалю secret chat
anfet4minka: Co prawda to była wymiana oleju, zmiana kapci a i wzięłam przegląd karoserii bo już pokazywało że za 4 tyg. :) ale byli mili i zapłacilam połowę tego co myślałam.:) i dostałam przegląd za 1 zł xD. To teraz tylko ac w przyszłym miesiącu, xDD straciłam 10% zniżki no i potem na pewnie w lipcu może w sierpniu przegląd po 30 tyś. Za miesiąc autko będzie miało rok.
Tak to długo trwało że pół dnia czekałaś :)
Mój brat ma auto co ma je z 3 lat, a był w serwisie w PL to powiedzieli mu że auto ma tyle przejechane KM co auto 15letnie. Dodam auto nówka z serwisu.
HardStyle
Owad: Tak to długo trwało że pół dnia czekałaś :)
Mój brat ma auto co ma je z 3 lat, a był w serwisie w PL to powiedzieli mu że auto ma tyle przejechane KM co auto 15letnie. Dodam auto nówka z serwisu.
11 miesięcy 20700 km. Czyli tak w normie. No 3 h im zeszły. Myślałam już że korzenie zapuszczę. Następnym razem im powiem żeby wyczyścili środek, bo dziś myli, a deszcz lał :)
Я удалю secret chat